TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Wanneer ze de chantagevideo niet kan bemachtigen, besluit Rosalie haar kandidatuur in te trekken. Christoph is verbijsterd wanneer Selina de confrontatie met hem aangaat.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Baby Obsession
Anna Gray is zwanger en helemaal klaar om een gezin te stichten met haar echtgenoot Jon. Ze huren een oppas in, maar ontdekken dat deze vrouw snode plannen heeft met hun kind.
«
»
16:05 Modern Family
Op Thanksgiving prijst Jay de hele familie voor haar successen, ook al weet iedereen dat hij niet helemaal de waarheid spreekt. Phil tracht intussen om een goocheltruc onder de knie te krijgen.
«
»
16:30 White Collar
Peter vraagt Neal een onderzoek in te stellen naar een online zwarte markt. Neal wordt op de proef gesteld wanneer hij ontdekt dat het spoor naar Mozzie leidt.
«
»
17:25 Modern Family
Wanneer Claire kans maakt op Pritchett's Closets, verwacht Jay waardering voor zijn bijdrage en beloont hij zichzelf met een feestje. De ex-vriendin van Pam is terug.
«
»
17:50 Modern Family
Phil en Claire maken een avontuurlijk kampeertripje. Gloria is woedend wanneer ze hoort dat Manny aan het daten is met zijn professor.
«
»
18:20 Parks & Recreation
Leslie spoort Ann aan om op date te gaan met Chris zodat ze om meer geld kan vragen voor de afdeling. Ron, Andy en Tom zetten een basketbalcompetitie voor jongeren op poten.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa probeert de eer van een vergeten vrouwelijke uitvindster te redden. Ondertussen krijgt Bart te horen dat hij een sociopaat is.
«
»
19:15 The Simpsons
Een overzicht van Barts ontwikkeling van jongen tot volwassene, waarbij hij voortdurend bevestiging zoekt bij zijn vader en in de schaduw van zijn succesvollere jongere zusje staat.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo is op zoek naar het motief wanneer burgers gegijzeld worden in een gevangeniscel. Bij het binnenvallen in de gevangenis ontdekt het team meer over de leefomstandigheden van de gevangenen.
«
»
20:35 Captain Phillips
Wanneer het vrachtschip Maersk Alabama en zijn bemanning in 2009 worden gekaapt door zwaargewapende Somalische piraten, geeft kapitein Richard Philips zich over als gijzelaar.
«
»
22:55 Stumptown
Dex gaat undercover als mogelijke koper om Hoffman en Grey te helpen bij de volgende fase van hun drugsonderzoek. Ansel heeft moeite om de orde te handhaven in 'The Bad Alibi'.
«
»
23:45 Homeland
Terwijl Carrie in Pakistan wacht op de reddingsoperatie voor Max, wordt er politiek hoog spel gespeeld door de nieuwe Amerikaanse president.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Hondo is op zoek naar het motief wanneer burgers gegijzeld worden in een gevangeniscel. Bij het binnenvallen in de gevangenis ontdekt het team meer over de leefomstandigheden van de gevangenen.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers