TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Maya!
Paul heeft een framboos verborgen als cadeau voor de mierenkoningin op het fruitfestival. Lara steelt de framboos, maar Paul verdenkt Willy.
«
»
06:10 Maya!
Maya botst tegen Ben zijn bal, die wegrolt. Hij gaat hem zoeken, en krijgt gezelschap van Rudy, een mestkever die ook zijn mestbal kwijt is.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Zijn kabouterjongens slimmer dan kaboutermeisjes? Klus beweert van wel. Of hij het bij het rechte eind heeft, zal blijken tijdens de Plopquiz.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus heeft een keteltje dat al zijn wensen vervult. Zijn vrienden willen ook hun dromen realiseren, maar het wensketeltje luistert niet naar hun verzoeken.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
Wanneer de kinderen op school Lucky pesten en haar het lievelingetje van de juf noemen, wil ze het tegendeel bewijzen door tijdens een schoolkamp problemen te veroorzaken.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:10 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Voor een weddenschap besluit Oma met Mow te trouwen. - De kinderen van de Ahhh! Vallei dingen mee in de Beestenwedstrijd om te zien wie het best dieren kan imiteren.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Hikkie en Tandloos krijgen met een oude vijand te maken en de Drakenrijders moeten een nieuw plan bedenken om de sluwe draak te stoppen.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
De laatste tijd krijgen Kevin en Evi regelmatig nodeloze oproepen van een bejaarde man. In tegenstelling tot anders staat hij hen deze keer niet op te wachten bij de voordeur.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Angel Redondo.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon wil weer in dienst komen en chanteert Lars. Mieke neemt een drastische beslissing. Commissaris Mortier speelt het hard en zet Rudi onder druk door Zjef bij de zaak te betrekken.
«
»
14:05 Wittekerke
In café Anker wordt de grote droom van Els en Jelle gerealiseerd. De verstandelijk beperkte jongeren worden door burgemeester Peter in de echt verbonden en krijgen een mooi feest aangeboden.
«
»
15:05 Private Practice
Wanneer Maya's trouwdag is aangebroken, helpt Violet Sam met de organisatie. Naomi wil nog steeds niks met het huwelijk te maken hebben en helpt Addison en Pete met een te vroeg geboren baby.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules en Andy beramen een plan om snel rijk te worden. Grayson laat zich van zijn hipste kant zien wanneer hij enkele vrienden van Travis ontmoet.
«
»
16:15 Cougar Town
Wanneer Andy besluit een stand-upcomedy act te doen, krijgt Travis er spijt van dat hij een 'Open Mike'-avond heeft georganiseerd in het koffiehuis.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
De echtgenoot van verpleegster Bea wordt begraven. Haar collega's wonen de begrafenis allemaal bij, met uitzondering van de drie stagiairs en verpleegster Anne-Sofie.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi verzorgen een dronken voetbalsupporter die gevallen is. Wanneer een supporter van de tegenstand opduikt, dreigt de situatie uit de hand te lopen.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Pat Krimson.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Peter heeft opnieuw niet geslapen en is doodop. De situatie escaleert. Patrick voelt zich schuldig omdat Emiel triest is. Tony verschijnt plots met zijn fiets in het atelier.
«
»
20:35 Een Echte Job
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris 'Metejoor' van Rossem draaien enkele weken intensief mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt
«
»
21:45 Alloo in de nacht
Luk Alloo volgt een taxichauffeur en praat met de verzorgers in een dienstencentrum.Ook gaat hij op pad met de allereerste nachtkoerier van ons land.
«
»
23:00 Cupido ofzo
Dries en Jolien hebben een nieuwe date, waarbij vooral voor Dries veel op het spel staat. Baptist en Amelie krijgen de vrienden van Baptist over de vloer.
«
»
00:00 Private Practice
Wanneer Maya's trouwdag is aangebroken, helpt Violet Sam met de organisatie. Naomi wil nog steeds niks met het huwelijk te maken hebben en helpt Addison en Pete met een te vroeg geboren baby.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers