TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
De jury heeft nog amper vijf schorten die ze kan uitdelen. Welke amateurkoks grijpen hun tweede kans met beide handen en weten Andy, Melissa en Jock alsnog te overtuigen van hun kookkunsten?
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Models in Paris
Lucinda en Famke gaan langs de dokter, waar zij horen of ze wel op het gezonde gewicht zitten en door mogen met hun carrière als model. Ondertussen stapelen de irritaties in het huis zich langzaam op.
«
»
14:25 RuPaul's Drag Race
De hele top vier is door naar de finale, maar eerst deze Reunited-aflevering waarin de hele cast nog eens bij elkaar komt om elkaar eens flink te waarheid te vertellen.
«
»
15:15 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:05 Neighbours
Harlow wordt betrapt met een rugzak vol drugs. En hoewel ze ervan overtuigd is dat Harlow onschuldig is, kan Yashvi niet anders dan haar te arresteren.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Christoph en Franzi zijn geschokt wanneer ze vernemen dat Tim nog steeds wordt vastgehouden. Christoph besluit de politie in te lichten. Vanessa keert terug van haar trainingskamp.
«
»
17:30 Masterchef Australia
Welke amateurkoks grijpen hun tweede kans met beide handen en weten Andy, Melissa en Jock alsnog te overtuigen van hun kookkunsten?
«
»
18:15 De Pfaffs
Debby en Nicolas trekken vandaag met hun leergierige kroost naar Technopolis. In de ouderlijke villa heeft het oude appartement van Sam en Kelly een grote metamorfose ondergaan.
«
»
19:00 Home and Away
Mia is van slag na haar gesprek met Mackenzie. Ryder en Chloe zijn smoorverliefd. Leah is verbijsterd over de ravage die Susie heeft aangericht in Summer Bay.
«
»
19:30 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:00 Premier League Darts
Eerste speeldag, live vanuit de Motorpoint Arena in Cardiff.
«
»
00:10 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
01:10 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
01:35 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in Californië, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers