
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
06:15 | Tot op de graat |
Johan Segers heeft in deze aflevering de eer om te koken met een parel uit de Noordzee: de kabeljauw. Deze prachtige grote vis is bij ons immens populair en dat is natuurlijk niet zomaar.
«
»
06:30 | De gezonde goesting |
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
06:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros Asmundsdottir. Gert leert van Dagny Ros hoe je kip opvult met een smeuïge hamvulling.
«
»
07:25 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
07:50 | De dagschotel |
Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieën.
«
»
08:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
08:30 | Toasted! |
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
08:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
09:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
09:50 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
10:40 | De dagschotel |
Vandaag maakt Peppe Giacomazza Italiaanse boerenworstjes met eieren en tomatensaus.
«
»
10:50 | Nuances |
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
11:15 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
12:25 | De gezonde goesting |
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
12:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros Asmundsdottir. Gert leert van Dagny Ros hoe je kip opvult met een smeuïge hamvulling.
«
»
13:30 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
13:55 | Soep! |
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
14:15 | A la carte |
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
14:35 | Piet patron |
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
15:05 | De dagschotel |
Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieën.
«
»
15:20 | Lekker lang leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
15:45 | De smaaktoerist |
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in Wallonië heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
16:15 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmélieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
17:55 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
18:20 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
18:45 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
19:20 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
19:55 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
20:15 | De gezonde goesting |
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met jonge chef Michaël Vrijmoed. Een lekkere maaltijd in elkaar boksen op een halfuurt tijd is een koud kunstje voor chef Michaël.
«
»
21:10 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
21:35 | Soep! |
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
21:55 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
22:10 | Toasted on Wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
22:35 | Ellemiekes KIDchen |
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
23:00 | De dagschotel |
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michaël Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
23:15 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
23:45 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
00:00 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
00:25 | Piet patron |
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
00:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met jonge chef Michaël Vrijmoed. Een lekkere maaltijd in elkaar boksen op een halfuurt tijd is een koud kunstje voor chef Michaël.
«
»
01:20 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
02:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:30 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
03:10 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmélieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
03:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
04:00 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
04:20 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
04:40 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
05:10 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
05:40 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een echte vis 'van bij ons' op het menu van Johan Segers: de pladijs. Deze populaire platvis is een van de meest verkochte vissen uit de Noordzee en dat is niet zomaar.
«
»
05:55 | De gezonde goesting |
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»