TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Franzi en Hieronymus beseffen dat het plan van Lucy mislukt is. Lucy's moeder is er al vandoor met haar nieuwe vriend. Werner en Robert vinden een koper voor de aandelen van Christoph.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Mommy, I Didn't Do It
De ochtend na haar diploma-uitreiking wordt de rebelse 17-jarige Julie gearresteerd. De politie verdenkt haar van de moord op één van haar leraren.
«
»
16:25 The Resident
Conrad wil Nick verrassen met een etentje voor Valentijnsdag. Als het niet doorgaat, geeft hij de reservering aan iemand die het goed kan gebruiken. Intussen brengt Bell de dag door in de OK.
«
»
17:20 Modern Family
De Pritchett/Dunphy-clan reist af naar Jackson Hole, Wyoming, om een week naar een ranch te gaan. Phil probeert Jay te imponeren met z'n cowboyskills.
«
»
17:50 Modern Family
Mitchell en Cameron hebben groot nieuws, maar Lily neemt de aankondiging niet zo goed op. Manny wordt beschuldigd van diefstal.
«
»
18:25 Superstore
Amy wil indruk maken op de regiomanager, maar een ongeluk gooit roet in het eten. Glenn probeert zich te profileren als een strenge baas. Jonah wil Dina helpen.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart brengt zijn hond mee naar school om een voordracht te geven. De klasgenoten van Bart zijn dol op het dier totdat hij zich tijdens de les storend begint te gedragen.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart gebruikt een tandartsbriefje van zijn moeder om te spijbelen. Directeur Skinner vindt het briefje verdacht. Door een kauwgumspoor te volgen, slaagt Skinner erin Bart op te sporen.
«
»
19:45 Las Vegas
Ed vermoedt dat het Montecito's beveiligingssysteem is gekraakt. Danny en Mike moeten de kraker zien te vinden. Sam wordt verleid door een vampier.
«
»
20:35 Dawn of the Planet of the Apes
De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door Caesar, wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus.
«
»
22:55 London Fields
1999, Londen. Helderziende Nicola Six heeft in een visioen haar eigen dood gezien. Ze begint een affaire met drie verschillende mannen, wetende dat een van hen haar zal vermoorden.
«
»
00:45 Las Vegas
Ed vermoedt dat het Montecito's beveiligingssysteem is gekraakt. Danny en Mike moeten de kraker zien te vinden. Sam wordt verleid door een vampier.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers