TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Maya!
Willy ontdekt dat alle honingraten leeg zijn. Doordat de bijen in de winter geen bloemen vonden moeten ze nu dringend aan het werk om de voorraad aan te vullen. Alle bijen worden op pad gestuurd.
«
»
06:15 Maya!
Lara heeft ontdekt hoe ze het weer kan voorspellen en maakt daar misbruik van zodat de dieren voor haar rennen en vliegen. Wanneer Maya Lara's geheim ontdekt, is het spelletje snel gedaan.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Smal, Kwebbel en Klus gaan picknicken. Klus weet een gezellige plek in het bos en gidst zijn vrienden. Dat belooft.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Terwijl Kwebbel in de keuken van de melkherberg de afwas doet, komt kabouter Smal binnen met een boeket. De bloemen zijn voor de liefste kabouter van het bos. Wie zou dat zijn?
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
De meiden gaan op een riskante missie om een onterecht opgepakte Tuckapaw-tiener te bevrijden uit een hardrijdende trein en hem weer te verenigen met zijn trouwe paard.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:10 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:30 Dawn of the Croods
Grug ontdekt een makkelijke manier om als leider van de vallei twisten op te lossen. - Thunk spreekt een documentaire in over een bewoner van de Ahhh! Vallei: de beeruil.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
De Drakenrijders vinden een nieuwe draak en moeten hun best doen om niet te worden opgegeten.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi zien een vrouw in het struikgewas liggen. Ze zijn er vrij zeker van dat hun patiënt wat te diep in het glas heeft gekeken.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Wim Soutaer.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko doet veel moeite om Mieke opnieuw voor zich te winnen. Hij zoekt steun bij Guido. Mieke kan Wim maar niet uit haar hoofd zetten. Mortier is er niet van overtuigd dat zijn onderzoek is opgelost.
«
»
14:10 Wittekerke
Elke verzamelt meubelen voor het OCMW-huisje dat de gemeente ter beschikking stelt voor Jelle en Els. Dit is een doorn in het oog van Jean-Paul.
«
»
15:05 Private Practice
Naomi weigert te helpen bij het plannen van Maya's bruiloft. De spanning tussen Addison en Sam is te snijden wanneer ze een suïcidale patiënt behandelen.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules maakt zich zorgen over de jobkansen van Travis. Laura doet alsof ze Ellies levenspartner is om Stan te kunnen inschrijven in een eliteschool.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules wil zich bewijzen tegenover Travis en Laurie nadat zij een fantastische brunch organiseerden. Ze wil tonen dat zij en Grayson een beter koppel zijn.
«
»
16:55 Spoed
Filip Driesen is hersteld van de neurochirurgie en gaat opnieuw aan het werk. Hij wordt meteen naar een auto-ongeval gestuurd, waar het wrak vuur vat nog voor de chauffeur kan worden bevrijd.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
De laatste tijd krijgen Kevin en Evi regelmatig nodeloze oproepen van een bejaarde man. In tegenstelling tot anders staat hij hen deze keer niet op te wachten bij de voordeur.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Angel Redondo.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Victor blijft maar huilen, Peter ziet het niet meer zitten. Francesca voelt zich niet aanvaard door Marie-Rose en doet haar beklag bij Jan.
«
»
20:35 Behind the Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger, Bart Cannaerts (Cycloop).
«
»
21:05 Glad ijs
Wanneer Phil in de eerste videoboodschap om losgeld smeekt, organiseert zijn vrouw meteen een persconferentie. De criminelen krijgen ondertussen onverwacht bezoek in hun schuilplaats.
«
»
22:05 Telefacts
Het is tien jaar geleden dat het cruiseschip Costa Concordia voor de Italiaanse kust tegen een rots voer en kapseisde. Daarbij kwamen 32 mensen om het leven.
«
»
23:40 Private Practice
Naomi weigert te helpen bij het plannen van Maya's bruiloft. De spanning tussen Addison en Sam is te snijden wanneer ze een suïcidale patiënt behandelen.
«
»
00:25 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers