TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Maja heeft de boom gevonden waar Lucy's ouders zich verloofd hebben. Ze wil samen met Lucy iets in de boom kerven. Christoph probeert aan het losgeld voor Tim te geraken.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 A Rising Tide
Nadat orkaan Sandy het restaurant van zijn familie verwoestte, schakelt de jonge chef-kok Sam Rama hulp in voor de wederopbouw. Tijdens de werkzaamheden kruist ook de liefde zijn pad.
«
»
16:30 The Resident
Conrad, Kit, Mina en Raptor werken samen om het leven te redden van een geneeskundestudent die een drievoudige orgaantransplantatie moet ondergaan. Bell moet de zeer riskante operatie uitvoeren.
«
»
17:20 Modern Family
De familie is bij Jay om samen naar Alex' diploma-uitreiking te gaan. Jay probeert een botox-ongelukje te verbergen voor z'n familie en Cameron baalt ervan dat Mitchell hem altijd uitlacht.
«
»
17:50 Modern Family
De volledige familie broedt op een plan om een groot feest te geven voor de verjaardag van Jay. Tijdens de uitvoering van hun plannen, komen zowel Phil als Cam in de problemen.
«
»
18:25 Superstore
Enkele werknemers van Cloud 9 besluiten te staken tegen het ontslag van Glenn. Jonah wil Amy helpen onderhandelen. Garrett ontmoet een mooie vrouw bij de stakerspost.
«
»
18:55 The Simpsons
Homer, Bart en Lisa weten niet wat ze horen wanneer Marge aankondigt dat alle plannen voor een uitstapje op zaterdag niet kunnen doorgaan. Ze wil eerst dat het huis kraaknet is.
«
»
19:20 The Simpsons
Mr. Burns ziet zijn leven voorbijflitsen wanneer hij bijna verdrinkt in zijn bad. Hij beseft dat hij geen erfgenamen heeft en wil een auditie organiseren om er eentje te kiezen.
«
»
19:50 Las Vegas
Ed stroopt zijn mouwen op om een dief bij de kraag te vatten wanneer zijn hightech bewakingsapparatuur hem in de steek laat. Mary en Mike grijpen in bij een echtgenoot die vreemdgaat.
«
»
20:40 Clarice
Clarice schakelt de hulp in van Julia Lawson wanneer ViCAP een link ontdekt tussen de riviermoorden en een farmaceutisch bedrijf.
«
»
21:30 Clarice
Catherine Martin vlucht naar Carneys Point, New Jersey, om er de confrontatie aan te gaan met Lila Gumb, de moeder van Buffalo Bill. Clarice gaat achter haar aan.
«
»
22:20 Bound
Het lijkt Violet, het liefje van maffioso Caesar, aan niets te ontbreken, maar wanneer ze de pas vrijgelaten en aantrekkelijke Corky ontmoet, ontdekt ze wat ze eigenlijk allemaal mist in het leven.
«
»
00:25 Las Vegas
Ed stroopt zijn mouwen op om een dief bij de kraag te vatten wanneer zijn hightech bewakingsapparatuur hem in de steek laat. Mary en Mike grijpen in bij een echtgenoot die vreemdgaat.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers