TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
Een nieuwe lading amateurkoks probeert het beste van zichzelf te geven in de hoop een MasterChef-schort te bemachtigen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Models in Paris
Parijs wordt getroffen door een hittegolf. Afkoelen is er helaas niet bij: Lucinda en Kelly hebben vandaag een shoot voor een campagne van ski-kleding. Famke heeft haar allereerste test-shoot.
«
»
14:05 RuPaul's Drag Race
De spanning stijgt nu de laatste vier queens nog maar één kans hebben om indruk te maken op RuPaul en een plekje in de finale te bemachtigen.
«
»
14:50 Project Runway
Gastjurylid: Brandice Daniel.
«
»
15:45 Neighbours
De grote dag is eindelijk aangebroken voor Mackenzie; vandaag gaat ze onder het mes. Ze is nerveus, maar kijkt uit naar de toekomst en voelt zich enorm gesterkt door alle steun die ze krijgt.
«
»
16:15 Sturm der Liebe
Franzi en Hieronymus beseffen dat het plan van Lucy mislukt is. Lucy's moeder is er al vandoor met haar nieuwe vriend. Werner en Robert vinden een koper voor de aandelen van Christoph.
«
»
17:15 Masterchef Australia
De jury heeft nog amper vijf schorten die ze kan uitdelen. Welke amateurkoks grijpen hun tweede kans met beide handen en weten Andy, Melissa en Jock alsnog te overtuigen van hun kookkunsten?
«
»
18:05 De Pfaffs
Jean-Marie is door Frans Bauer uitgenodigd als special guest tijdens zijn concerten. Als grote liefhebber van het levenslied zal hij samen met Frans enkele populaire Nederlandstalige nummers zingen.
«
»
18:50 Home and Away
Dean ontvangt een vreemd telefoontje van Mackenzie. Hij maakt zich zorgen en haast zich naar de boerderij. Alf en Roo bekijken de financiële situatie van de surfclub.
«
»
20:20 Croky Cup
Verslag van de heenwedstrijd AA Gent - Club Brugge in de halve finale van de Beker van België, live vanuit de Ghelamco Arena in Gent.
«
»
23:50 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers