TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De gezonde goesting
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
06:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met jonge chef Thierry Theys. Op het menu staat kabeljauw met verse garnalen.
«
»
06:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
07:15 Lekker lang leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
07:35 Soep!
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
07:50 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
08:00 Lekker lang leven
MichaŽl Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulť met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
08:25 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt ťťn van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
08:50 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
09:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
09:40 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
10:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
10:30 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
11:10 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een Italiaanse klassieker: kalfsvlees alla milanese met salsa verde.
«
»
12:25 De gezonde goesting
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
12:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met jonge chef Thierry Theys. Op het menu staat kabeljauw met verse garnalen.
«
»
13:25 Lekker lang leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
13:50 Soep!
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
14:10 Winters grillen
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
14:30 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
15:20 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
16:05 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
16:35 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
17:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
18:45 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
19:10 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
20:15 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros Asmundsdottir. Gert leert van Dagny Ros hoe je kip opvult met een smeuÔge hamvulling.
«
»
21:15 Lekker lang leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
21:40 Soep!
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
22:10 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
22:35 Piet patron
Thibault is de chef koude kant in Likokť. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
23:00 De dagschotel
Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieŽn.
«
»
23:10 Lekker lang leven
MichaŽl Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulť met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
23:35 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
23:55 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:20 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
00:40 Tot op de graat
Johan Segers gaat letterlijk op zijn knieŽn voor de koning van de zee, de tarbot.
«
»
01:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros Asmundsdottir. Gert leert van Dagny Ros hoe je kip opvult met een smeuÔge hamvulling.
«
»
01:40 De dagschotel
Johan Segers - Ovenschotel in laagjes.
«
»
01:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een Italiaanse klassieker: kalfsvlees alla milanese met salsa verde.
«
»
02:15 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
02:45 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
03:10 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
03:35 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
04:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
04:25 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
05:10 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
05:35 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers