TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Maya!
Willy ontdekt een nieuwe bloem met heel lekkere nectar. Wanneer Maya dit aan de juf en de andere leerlingen verklapt is hij bang dat iedereen van mijn bloem gaat willen proeven.
«
»
06:10 Maya!
Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dus moet Willy verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft een boomstronk bewerkt tot een leuk stoeltje. Hij dringt bij zijn vrienden aan om het stoeltje uit te proberen. Waarom?
«
»
06:30 Kabouter Plop
Smal, Kwebbel en Plop willen een stuk taart eten wanneer Klus, gewapend met een weegschaal, zijn opwachting maakt. Hij beweert dat gebak eten ongezond is, vooral als je veel weegt.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
Wanneer Abigails prijswinnende kersentaart verdwijnt, wordt Lucky geïnspireerd door haar favoriete fictieve detective en gaat ze met haar vrienden op onderzoek uit.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:10 Lang Leve Koning Julien
Julien en zijn vrienden vermommen zich om mee te liften met een fossaschip. Jarsh-Jarsh stelt Clover voor een verwarrende, nieuwe uitdaging.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Iep haalt haar ouders over om haar naar een feestje voor volwassenen te laten gaan. - Grug roept professionele hulp in om de titel van Heftige Jager terug te winnen.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Stormfly gevangen wordt gehouden door hun nieuwe vijand Ryker Grimborn en de Drakenjagers, moeten Hikkert, Tandloos en het team er alles aan doen om haar te redden, voor het te laat is.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Een man is thuis uitgegleden. Voor ze hem kunnen helpen, moeten Kevin en Evi voorbij zijn bijtgrage waakhond Rocky geraken.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. I
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon blijft zijn onschuld uitroepen. Jan is geneigd hem te geloven. Mortier wil een huiszoeking bij de Friends en gaat op zoek naar de schoen van de afdruk in Junes bloed.
«
»
14:10 Wittekerke
Jokke en Leen hebben de dansmicrobe stevig te pakken en ze oefenen zelfs in het café. Hun dansplezier werkt aanstekelijk; Kathleen en Jean-Paul vertellen Lotte dat ze gaan trouwen.
«
»
15:05 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules en Grayson zijn een week getrouwd en de eerste strubbelingen doen zich al voor. Jules doet haar best om de perfecte echtgenote te zijn, maar vreest niet aan die opgave te kunnen voldoen.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules schaft de verplichte familieavond af, maar wanneer Travis te lang wegblijft wordt ze gek.
«
»
16:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
Bea is geïntrigeerd wanneer een stijlvolle en zelfverzekerde vrouw zich ongegeneerd in het kantoor van Luc Gijsbrecht installeert.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Kevin en Evi rukken uit voor een fietsongeval. Het slachtoffer weigert echter mee te rijden met de ambulance. Britt is ziek vandaag en dus krijgt MUG-arts Ben assistentie van Roberto.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Mister Gay Belgium, Joren Houtevels, wordt na een avondje uitgaan in elkaar geslagen. De zaak voelt voor Louise erg persoonlijk aan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Jelle krijgt examenvragen doorgestuurd. Samira ontdekt de leugens van Benny en gaat de confrontatie aan. Rudi heeft de nacht doorgebracht bij Wolff & Bos.
«
»
20:35 The Masked Singer (BEL)
Een nieuwe Masked Singer doet haar intrede. De sensuele en vurige Flamme Fatale steekt het kot volledig in brand.
«
»
22:40 The Good Doctor
Om het verlies van hun baby te verwerken besluiten Shaun en Lea te gaan kamperen. Morgan en Alex discussiëren over wat volgens hen de beste behandeling is voor hun patiënt.
«
»
23:40 Chicago Med
Na een brand stromen de patiënten bij Chicago Med binnen. Rhodes doet zijn best om het leven van een brandweerman te redden, terwijl de gebroeders Halstead hun eigen strijd voeren.
«
»
00:25 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers