TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Best of the Best II
Travis Brikley, een lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Twee van zijn vrienden wil wraak nemen.
«
»
14:50 The A-Team
Journaliste Tawnia Baker benadert het A-Team. Zij wil hen helpen bij het zoeken naar bewijsmateriaal dat hen kan vrijspreken van de beschuldigingen waarvoor ze al jaren op de vlucht zijn.
«
»
15:45 Relic Hunter
Een mysterieuze jonge schrijver benadert Sydney met nieuwe informatie over de 'astronomicons', de verloren sleutels van de druïdencult van Stonehenge.
«
»
16:35 The A-Team
De broer van Charlotte Brown was bij een illegale wapenhandel betrokken. Toen hij niet langer wou meewerken, werd hij vermoord. Charlotte wil de moordenaar laten boeten en schakelt het A-team in.
«
»
17:25 Top Gear
Jeremy Clarkson gaat naar Belfast om er de Twingo Renaultsport 133 aan een extreme test te onderwerpen. Guy Ritchie, de ex van Madonna, is de 'Star in a Reasonably Priced Car'.
«
»
18:25 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
19:35 My Wife and Kids
Michael vergezelt Jay op een meditatieweekend, maar hij heeft het een beetje moeilijk met alle regels die mediteren met zich meebrengt. Vooral het verplicht zwijgen is duidelijk niets voor hem.
«
»
20:05 My Wife and Kids
Michael ziet zijn vakantie op de Bahamas helemaal zitten. Relaxen en rusten is het enige dat hij wil doen. Maar dat is buiten zijn golfmaatje Jimmy gerekend.
«
»
20:35 The Bridge on the River Kwai
Kolonel Nicholson en zijn regiment worden gevangengenomen in een Thais gevangenkamp in de nabijheid van de rivier Kwai. De Japanse kolonel Saïto voert er het bevel.
«
»
23:35 The Sea of Trees
Verdoofd door verdriet reist de suïcidale Arthur af naar een mysterieus bos aan de voet van de Japanse berg Fuji. Daar ontmoet hij de Japanse Takumi, die helemaal het noorden kwijt is.
«
»
01:35 The A-Team
De broer van Charlotte Brown was bij een illegale wapenhandel betrokken. Toen hij niet langer wou meewerken, werd hij vermoord. Charlotte wil de moordenaar laten boeten en schakelt het A-team in.
«
»
02:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers