TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Het Griekse restaurant Yanni's in Pinney Ridge, Washington, was ooit een groot succes, maar nu blijven klanten steeds vaker weg.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Love Your Home and Garden
Life-stylemagazine.
«
»
14:15 RuPaul's Drag Race
The queens doen mee met de oorlog van de ochtendtalkshows. Naya Rivera (Glee) en Jeffrey Bowyer-Chapman (UnREAL) zijn de gastjuryleden.
«
»
15:00 Overspel in de liefde
Elisa staat op het punt te gaan trouwen met haar stoere vriend Mario. Sinds hij een nieuwe baan heeft, lijkt zijn gedrag echter veranderd. Ze is bang dat hij vreemdgaat.
«
»
15:35 Overspel in de liefde
Saskia heeft al een tijdje het vermoeden dat haar knappe vriend Boudewijn het weer met zijn ex heeft aangelegd. Tijdens haar zoektocht naar bewijs doet ze een aantal schokkende ontdekkingen.
«
»
16:05 US Kitchen Nightmares
Gordon bezoekt vandaag de Prohibition Grille in Everett, Wash. Het falende restaurant opende haar deuren in 2008, maar een gebrek aan horecaervaring deed uitbaatster Rishi Brown de das om.
«
»
17:05 Neighbours
Susan en Karl genieten van hun vakantie, maar er heerst nog steeds een ijzige spanning tussen hen. De emoties lopen dan ook hoog op wanneer ze een gesprek over hun toekomst aanknopen.
«
»
17:30 Sturm der Liebe
Lucy wordt op het matje geroepen door Cornelia, maar Joell neemt het voor haar op. Maja wil foto's maken in het bos, maar Florian vindt dat geen goed idee. Ariane heeft een plan.
«
»
18:30 De Pfaffs
Realityreeks.
«
»
19:15 Home and Away
Lewis wordt bijna op heterdaad betrapt door Mia, die naar het ziekenhuis is teruggekeerd om Ari bij te staan. Mackenzie krijgt het moeilijk wanneer Tane in Salt opduikt met nieuws over Ari.
«
»
19:45 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay en zijn team proberen Los Toros, een decennia-oud Mexicaans restaurant gelegen in het hart van de San Fernando-vallei in Los Angeles, nieuw leven in te blazen.
«
»
20:35 The Last Stand
Ray Owens, de bijna gepensioneerde sheriff van een slaperig grensstadje, zet alles op alles om een ontsnapte drugsbaron op te pakken voor hij de grens naar Mexico kan oversteken.
«
»
22:35 S.W.A.T.
Hondo, die nog steeds in Mexico zit, werkt samen met een lokale agent aan een gevaarlijke reddingsactie. In Los Angeles denkt Hicks er ondertussen over na om het team voorgoed op te doeken.
«
»
23:30 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay en zijn team proberen Los Toros, een decennia-oud Mexicaans restaurant gelegen in het hart van de San Fernando-vallei in Los Angeles, nieuw leven in te blazen.
«
»
00:20 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers