TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Erik solliciteert voor de functie van PR-manager. Werner is onder de indruk na het sollicitatiegesprek, maar Ariane moet als aandeelhouder ook instemmen.
«
»
12:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 High School Lover
De zeventienjarige Kelly is verliefd op de oudere Christian. Ze geniet van zijn aandacht, tot ze zich realiseert dat zijn aandacht een obsessief kantje heeft. Haar vader Rick probeert in te grijpen.
«
»
16:25 The Resident
Als Bell besluit om zich te verlaten op de medische apparatuur van Julian Booth, staken Kit en AJ de strijd om zich samen tegen Bell te keren. Intussen laten Conrad en Nic een kinderdroom uitkomen.
«
»
17:20 Modern Family
Zowel Claire als haar dochter Haley zijn beiden ziek en aan het bed gekluisterd. Nu ze verplicht samen tijd moeten doorbrengen, hebben ze tijd om hun band wat aan te halen.
«
»
17:50 Modern Family
De voltallige familie verzamelt in een restaurant om de verjaardag van Manny te vieren. Manny zelf is echter depressief om het feit dat hij alweer een jaartje ouder wordt.
«
»
18:20 Superstore
Amy heeft geen oppas voor Emma en neemt haar tegen de regels in stiekem mee naar het warenhuis. Cheyenne en Mateo ruziën over een bank. Dina volgt een winkeldief.
«
»
18:50 The Simpsons
Bart vindt op de markt een langspeelplaat met de foto van Homer erop. Dat is voor Homer een prima aanleiding om herinneringen op te halen aan de zomer van 1985.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart ontvangt een anonieme, met bloed geschreven brief met daarin doodsbedreigingen. Hij wordt er helemaal paranoïde van en verdenkt zelfs zijn eigen familieleden.
«
»
19:40 Las Vegas
Wanneer Ed wordt ontvoerd, beginnen Danny en Mike een verwoede zoektocht in de stad. Ed weigert contact met de autoriteiten en vertikt het om losgeld te betalen voor zijn vrijlating.
«
»
20:35 Girl
Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, telt de dagen af tot ze kan starten met haar behandeling. Ondertussen droomt ze ervan ballerina te worden.
«
»
22:35 Blue Streak
Nadat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, gaat juwelendief Miles Logan op zoek naar de diamant die hij bij zijn arrestatie nog net heeft kunnen verstoppen.
«
»
00:25 Las Vegas
Wanneer Ed wordt ontvoerd, beginnen Danny en Mike een verwoede zoektocht in de stad. Ed weigert contact met de autoriteiten en vertikt het om losgeld te betalen voor zijn vrijlating.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers