TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
De zus van Tekla besluit bij Tekla in te trekken. Dit betekent groot gevaar voor de weide, omdat deze spin een erg goede jager is. Maya en Willy zoeken naar een oplossing.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen. Maar Plop is Klus te slim af.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Dat overkomt ook Lui en Plop. Wat nu?
«
»
06:15 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:05 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Als Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:30 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er is een bankoverval aan de gang. Koen, Tineke, Floor en Velimir gaan ter plaatse. Een van de gangsters zit gevangen in het veiligheidssas van de bank maar hij heeft twee granaten op zak.
«
»
12:25 Lisa
Katja trekt bij Gert in. De verkoop van Gerts aandelen van Massa, loopt anders dan verwacht. Suzanne zit nog steeds met twijfels over Patrick. Elke heeft haar zinnen weer op Londen gezet.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Inspecteur Mortier drijft het tempo van zijn onderzoek op wanneer blijkt dat Niko is ontsnapt en hij start met een reeks huiszoekingen. Liesbeth krijgt bezoek van Arno.
«
»
14:15 Wittekerke
Kevin is tweede geworden tijdens de 'Idool'-wedstrijd in de surfclub. Zodra de agent de teleurstelling heeft verwerkt, stelt hij Jasper voor om vanaf nu samen op te treden.
«
»
15:25 Private Practice
Sam gaat op huisbezoek en belandt in een mogelijk gevaarlijke situatie. Pete en Addison willen hun relatie naar een ander niveau brengen. Violet verrast Cooper met een pact.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Het is een heksenketel op de spoedafdeling. Steven Hofkens verziekt de sfeer en maakt het leven van elke stagiair tot een hel. Al snel komt het tot een heftige discussie met dokter Kathy Pieters.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een huisarts komt langs bij inspecteur Koen. Tijdens een onderzoek merkte hij dat een van zijn patiëntes veel verwondingen heeft. De huisdokter vermoedt dat er sprake is van intrafamiliaal geweld.
«
»
18:20 Lisa
Babette wil steeds meer te zeggen hebben op Massa en stelt aan Jonas voor dat ze pr-verantwoordelijke wordt. Katja is daar echter niet mee opgezet. Nathan stoort zich mateloos aan Lisa.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Niko hoort van Mathias dat de investeringen bij CoBrew worden uitgesteld. Vanessa verklapt per ongeluk aan Benny dat Mathias JVH Mode wil overnemen. Louise zoekt troost bij Marie-Rose.
«
»
20:40 Wat een Jaar!
Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren samen met Jan Verheyen en Stijn Coninx terug naar het jaar 1987.
«
»
22:05 The Good Doctor
Een politiek protest ontaardt in geweld en leidt tot een schietpartij waarbij twee jonge slachtoffers vallen. Het team voert een race tegen de klok om hun leven te redden.
«
»
23:05 Chicago Med
Wanneer een patiënt die onlangs een transplantatie onderging met complicaties terugkeert naar het ziekenhuis, vreest Marcel dat hij een fout heeft gemaakt. Het gaat nog steeds niet goed met Carol.
«
»
00:00 Private Practice
Sam gaat op huisbezoek en belandt in een mogelijk gevaarlijke situatie. Pete en Addison willen hun relatie naar een ander niveau brengen. Violet verrast Cooper met een pact.
«
»
00:50 Drive
Compilatie van de eerste jaargang van dit automagazine dat een eigenzinnige, positieve blik gooit op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Maya!
Maya ontdekt hoe mooi de weide is en wil dolgraag zelfstandig in de wei wonen. Daarom verlaat ze samen met Willy op eigen houtje de korf. De koningin geeft na lang aarzelen toe.
«
»
05:45 Taarten van Staf
Victoria wil graag een taart bakken voor Gerrit om hem te bedanken dat hij haar van de verdrinkingsdood heeft gered. Gerrit is ondertussen een vriend van de familie geworden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers