TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Extreme Cake Makers
Molly leeft zich uit met een verjaardagscake in de vorm van een reusachtige witte haai. De levensechte kenmerken en messcherpe tanden maakt ze na met 15 kilogram fondant.
«
»
12:50 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:25 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Een jonge vrouw heeft al vanaf haar geboorte het syndroom van Kartagener waardoor haar hart aan de andere kant van haar lichaam zit. Nu komt ze bij de dokter omdat ze last heeft van haar buik.
«
»
14:55 Echte Verhalen: Dokters
Tijdens een ivf-ingreep werd per ongeluk sperma omgewisseld. Daar komen de artsen achter wanneer een blank stel bevalt van een donker kindje.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Terwijl Toadie voorbereidingen treft voor de vrijlating van Elly, bevindt zij zich in de gevangenis in een gevaarlijke situatie. Karl voelt zich buitengesloten.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Vanessa is dolgelukkig wanneer Robert haar aan Valentina voorstelt als zijn nieuwe vriendin. Lucy is enthousiast omdat de knappe celebrity Sebastian Klussmann in het Fürstenhof verblijft.
«
»
18:20 De Pfaffs
Vandaag wordt de kleine Bruce gedoopt. Dit feestelijke gebeuren vindt plaats in open lucht, en dus hebben ze de tuin omgetoverd tot kerk. Lyndsey heeft al haar gasten gevraagd in het wit te komen.
«
»
19:05 Home and Away
Wanneer Alf en Roo Kieran confronteren met de lege flessen die ze gevonden hebben, valt hij Alf aan. Justin is getuige van de aanval en slaagt erin om tussenbeide te komen. Kieran slaat op de vlucht.
«
»
19:35 Ambulance Australia
Ambulanciers Pete en Phil staan voor een bijzondere reanimatie wanneer er vlak voor hun ambulance een zwaar auto-ongeluk plaatsvindt.
«
»
20:35 Peppermint
Vijf jaar nadat haar echtgenoot en dochter werden neergeschoten door een drugsbende en zijzelf in een coma belandde, besluit Riley zich te wreken op de daders.
«
»
22:35 S.W.A.T.
De aanslag op een politiebureau in Los Angeles zet de stad op scherp en leidt het team tot een laatste confrontatie met een groep binnenlandse extremisten.
«
»
23:30 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:05 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers