TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Selina durft niet in de dossiers van Christoph te kijken en besluit hem te confronteren met haar vermoedens. Hij ontkent echter alles. Lucy gaat niet akkoord met het huwelijk van Franzi en Steffen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Royal Christmas Ball
Koning Charles spoort zijn jeugdliefde Allison op om haar mee te vragen naar het koninklijke kerstfeest. Hij ontdekt dat ze moeder is van de 17-jarige Lily, die wel eens zijn dochter zou kunnen zijn.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz vinden het lastig om te beslissen wie thuis moet blijven bij de kinderen en wie weer aan het werk gaat.
«
»
16:40 The Goldbergs
Erica en Barry zijn nieuwsgierig over de lijstjes in het jaarboek, maar dat loopt verkeerd af.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Penny krijgt de mogelijkheid om met Bill Gates samen te werken als zijn bedrijf partners wil worden met haar farmaceutisch bedrijf.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard ontdekt dat Sheldon de voorzitter is van de huurdersvereniging, besluit hij als tegenkandidaat op te komen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Graduation Day nadert snel en Erica kan niet wachten om het huis te ontvluchten, tot ze beseft hoeveel Beverly's liefde voor haar betekent.
«
»
18:35 The Simpsons
De Simpsons wonen een voorstelling bij van het komische duo Cheech & Chong. De show loopt echter volledig fout en Chong loopt kwaad weg.
«
»
19:05 The Simpsons
De Simpsons wonen een footballwedstrijd bij in het fonkelnieuwe en ultramoderne stadion van Springfield. Tijdens de wedstrijd begint het uitzinnige publiek te dansen, enkel Bart weigert mee te doen.
«
»
19:35 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
20:35 The Horse Whisperer
Door een zwaar ongeval tijdens een ritje raken tiener Grace en haar paard Pilgrim ernstig getraumatiseerd. Om Pilgrim en Grace te helpen zoekt Graces moeder Annie hulp bij een paardenfluisteraar.
«
»
23:45 Can You Ever Forgive Me?
De schrijfcarrière van Lee Israel zit in het slop. Om geld te verdienen vervalst ze brieven van celebrity's. Die praktijken brengen haar al snel in de problemen.
«
»
01:50 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
02:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers