TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Selina durft niet in de dossiers van Christoph te kijken en besluit hem te confronteren met haar vermoedens. Hij ontkent echter alles. Lucy gaat niet akkoord met het huwelijk van Franzi en Steffen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Royal Christmas Ball
Koning Charles spoort zijn jeugdliefde Allison op om haar mee te vragen naar het koninklijke kerstfeest. Hij ontdekt dat ze moeder is van de 17-jarige Lily, die wel eens zijn dochter zou kunnen zijn.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz vinden het lastig om te beslissen wie thuis moet blijven bij de kinderen en wie weer aan het werk gaat.
«
»
16:40 The Goldbergs
Erica en Barry zijn nieuwsgierig over de lijstjes in het jaarboek, maar dat loopt verkeerd af.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Penny krijgt de mogelijkheid om met Bill Gates samen te werken als zijn bedrijf partners wil worden met haar farmaceutisch bedrijf.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard ontdekt dat Sheldon de voorzitter is van de huurdersvereniging, besluit hij als tegenkandidaat op te komen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Graduation Day nadert snel en Erica kan niet wachten om het huis te ontvluchten, tot ze beseft hoeveel Beverly's liefde voor haar betekent.
«
»
18:35 The Simpsons
De Simpsons wonen een voorstelling bij van het komische duo Cheech & Chong. De show loopt echter volledig fout en Chong loopt kwaad weg.
«
»
19:05 The Simpsons
De Simpsons wonen een footballwedstrijd bij in het fonkelnieuwe en ultramoderne stadion van Springfield. Tijdens de wedstrijd begint het uitzinnige publiek te dansen, enkel Bart weigert mee te doen.
«
»
19:35 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
20:35 The Horse Whisperer
Door een zwaar ongeval tijdens een ritje raken tiener Grace en haar paard Pilgrim ernstig getraumatiseerd. Om Pilgrim en Grace te helpen zoekt Graces moeder Annie hulp bij een paardenfluisteraar.
«
»
23:45 Can You Ever Forgive Me?
De schrijfcarrière van Lee Israel zit in het slop. Om geld te verdienen vervalst ze brieven van celebrity's. Die praktijken brengen haar al snel in de problemen.
«
»
01:50 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
02:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers