TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Darkest hour
In mei-juni 1940 wordt het Britse leger in Europa onder de voet gelopen door de nazi's. Premier Neville Chamberlain moet onder druk van de oppositie aftreden en wordt opgevolgd door Winston Churchill.
«
»
14:10 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle staat oog in oog met haar dochter Hope, die het evenbeeld van haar moeder is geworden.
«
»
15:10 Relic Hunter
In St. Louis begeleidt Sydney postdoctoraal student Adam die op het spoor is van een oud Amerikaans artefact, maar al snel is hun leven in gevaar.
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Wanneer Marshall overvallen wordt, besluit Lily een wapen te kopen om zichzelf te beschermen. Wanneer Marshall dit hoort, past hij zijn versie van het overvalverhaal wat aan.
«
»
16:35 My Wife and Kids
Michael is sceptisch wanneer Jay besluit haar eigen restaurant te openen.
«
»
17:05 Stargate SG-1
SG-1 krijgt bezoek van een Asgard die hen komt informeren dat de strijd tussen de Asgard en de Replicators een nieuw hoogtepunt heeft bereikt.
«
»
18:00 Top Gear
Het trio reist af naar Botswana. Daar moeten Jeremy, Richard en James een auto met tweewielaandrijving kopen voor minder dan 1.500 pond en er vervolgens ruim 1.500 kilometer mee rijden.
«
»
19:05 Highway Cops
Een snelheidsduivel verliest de trouwjurk van zijn aanstaande bruid, een handige harry maakt zijn eigen nummerplaten, en dieven gaan aan de haal met enkele caravans.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Wanneer Teds moeder hertrouwt en Ted ziet hoe gelukkig ze is met haar nieuwe partner, beseft hij wat hij mist. Hij neemt een impulsieve beslissing.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Wanneer Ted en Barney Robins nieuwe relatie proberen te saboteren door haar hun liefde te verklaren, realiseert ze zich dat ze definitief over hen heen is.
«
»
20:35 Hot Shots! Part Deux
Wanneer Topper Harley verneemt dat kolonel Walters en enkele Amerikaanse burgers door Saddam Hoessein zijn gevangengenomen, schiet hij opnieuw in actie.
«
»
22:20 Ferris Bueller's day off
Samen met zijn vriendin Sloane en zijn beste vriend Cameron besluit meesterspijbelaar Ferris Bueller een dagje plezier te maken in Chicago. Ze gebruiken daarvoor de Ferrari van Camerons vader.
«
»
00:15 Stargate SG-1
SG-1 krijgt bezoek van een Asgard die hen komt informeren dat de strijd tussen de Asgard en de Replicators een nieuw hoogtepunt heeft bereikt.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers