TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Tijdens de les van juf Cassandra leren de kleine bijen over de tekortkomingen van Tekla. Wanneer Theo deze verklapt aan Tekla zelf, komt Willy in groot gevaar.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels. Maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. De kabouter doorziet het plannetje en besluit Klus een koekje van eigen deeg te bakken.
«
»
06:20 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:45 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
Marthe heeft per ongeluk teveel chips besteld, waardoor ze met 1.000 dozen zitten in plaats van met 10. Ze besluiten een bonnenactie op touw te zetten.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen: er kronkelt een gigantische slang over de parking van een appartementsgebouw.
«
»
12:25 Lisa
Jonas is niet opgezet met de leugens van Katja en zet haar aan de deur. Katja is woedend op Gert, die haar geheim zomaar verklapt. Lisa en Nathan werken verder aan de campagne voor GoodFood.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Jan kan niet geloven dat Niko schuldig is aan de moord op June. Inspecteur Mortier zet zijn ondervragingen verder.
«
»
14:15 Wittekerke
Djilla wil niet meer bij Frank en Nellie gaan poetsen omdat hij haar op haar voorhoofd heeft gezoend. Frank houdt het op een 'cultureel misverstand', maar Djilla's echtgenoot Fazel ziet dat anders.
«
»
15:30 Private Practice
Charlotte lijdt al een tijd aan slapeloosheid en is zelfs zo ten einde raad dat ze bij Pete aanklopt voor een 'alternatieve behandeling'.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Verpleegster Lies moet na zeven maanden zwangerschap een spoedkeizersnede ondergaan. De overlevingskansen van de baby zijn ontzettend klein.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er is een bankoverval aan de gang. Koen, Tineke, Floor en Velimir gaan ter plaatse. Een van de gangsters zit gevangen in het veiligheidssas van de bank maar hij heeft twee granaten op zak.
«
»
18:20 Lisa
Katja trekt bij Gert in. De verkoop van Gerts aandelen van Massa, loopt anders dan verwacht. Suzanne zit nog steeds met twijfels over Patrick. Elke heeft haar zinnen weer op Londen gezet.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Marie-Rose voelt Iris' pijn en probeert te bemiddelen. Mathias en Cédric ruiken hun kans om JVH Mode binnen te halen. Mathias doet bovendien een verrassende zet.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Is een wesp doden het stomste wat je kan doen? Zowel Dina als Andy gaan vestimentair tot het uiterste om dit te onderzoeken.
«
»
22:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:15 De sterkste handen
De deelnemers worden door Natalia en Sergio Quisquater opnieuw getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
00:25 Private Practice
Charlotte lijdt al een tijd aan slapeloosheid en is zelfs zo ten einde raad dat ze bij Pete aanklopt voor een 'alternatieve behandeling'.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of iedereen hoog kan leren zingen.
«
»
05:55 Maya!
De zus van Tekla besluit bij Tekla in te trekken. Dit betekent groot gevaar voor de weide, omdat deze spin een erg goede jager is. Maya en Willy zoeken naar een oplossing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers