TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Relic Hunter
In de jungle van Birma zijn de gereputeerde wetenschapster Joan Wyatt en haar team verdwenen.
«
»
13:15 Relic Hunter
Sydney en Nigel werken als technisch adviseurs mee aan een film. Zo ontdekken ze relikwieën die toebehoorden aan een Egyptische farao. Maar hoe komen ze terecht op een filmset in Londen?
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Seraphin, een vriendin van Gabrielle, is volledig in de ban van Callisto. Ze is zelfs bereid haar leven te offeren voor de wedergeboorte van Hope.
«
»
15:10 Relic Hunter
Wanneer Claudia beweert Cleopatra te hebben gekend, zijn de lachsalvo's niet van de lucht.
«
»
16:10 How I Met Your Mother
Wanneer Ted Lily's verjaardagsetentje verknalt door een date mee te brengen, doet Lily er alles aan om te vermijden dat de dame in kwestie mee op de traditionele groepsfoto zou staan.
«
»
16:40 My Wife and Kids
Jr. voelt zich er eindelijk klaar voor om Vanessa ten huwelijk te vragen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Daniel Jackson keert terug van een missie op een andere planeet. Hij heeft er een buitenaardse beschaving aangetroffen.
«
»
18:05 Top Gear
Jeremy rijdt met de Peel P50, de kleinste auto ooit gemaakt, door de BBC-studio's en Richard neemt het met een Bugatti Veyron op tegen een gevechtsvliegtuig.
«
»
19:05 Highway Cops
De wegpolitie rukt uit voor een gekantelde wagen. In een ander voertuig treft de politie een pijp aan die gebruikt wordt om drugs te roken.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Barney wordt knettergek van een vrouw die zich gedraagt alsof ze alle regels uit een nieuwe gids voor single vrouwen op hem wil uitproberen.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Wanneer Marshall overvallen wordt, besluit Lily een wapen te kopen om zichzelf te beschermen. Wanneer Marshall dit hoort, past hij zijn versie van het overvalverhaal wat aan.
«
»
20:35 The X-Files: I Want to Believe
Wanneer een FBI-agente wordt ontvoerd, meldt de pedofiele priester Joseph Crissman zich bij de FBI. Hij beweert visioenen te hebben die de speurders naar de verdwenen vrouw kunnen leiden.
«
»
22:30 Trigger Happy
Tijdens een interview met voormalig zwemkampioene Brigitte Becue stoort Tom zich aan een klungelende klankman. Voormalig politicus Jef Tavernier bewijst dat hij hulp biedt aan de man in de straat.
«
»
23:00 Trigger Happy
Tom ontpopt zich als stadgids tot een culturele spraakwaterval en neemt de Gentse burgemeester Daniël Termont in de maling. En Jan organiseert een papierslag voor de illegalen in ons land.
«
»
23:30 Top Gear
Jeremy rijdt met de Peel P50, de kleinste auto ooit gemaakt, door de BBC-studio's en Richard neemt het met een Bugatti Veyron op tegen een gevechtsvliegtuig.
«
»
00:35 Stargate SG-1
Daniel Jackson keert terug van een missie op een andere planeet. Hij heeft er een buitenaardse beschaving aangetroffen.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers