TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Coming Home for Christmas
Lizzie krijgt de opdracht om het landgoed van de familie Mashley klaar te maken voor verkoop. Maar voor het te verkopen, wil Lizzie er de familie nog een onvergetelijke laatste kerstavond bezorgen.
«
»
16:55 The Goldbergs
Na het bekijken van de televisiefilm 'The Day After' neemt Barry het heft in eigen handen door Murray te overtuigen om een ondergrondse bunker te bouwen.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Bernadette is nog steeds niet bevallen. Haar vrienden proberen verschillende tactieken om de weeën op te wekken.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz vinden het lastig om te beslissen wie thuis moet blijven bij de kinderen en wie weer aan het werk gaat.
«
»
18:20 The Goldbergs
Erica en Barry zijn nieuwsgierig over de lijstjes in het jaarboek, maar dat loopt verkeerd af.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart en Homer besluiten een tekenfilm te maken van Barts stripverhaal 'Angry Dad' . De film wordt een daverend succes: ze slepen zelfs een Oscarnominatie in de wacht.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa ontdekt dat een zeldzame woestijnplant een stof afgeeft waardoor bij zowel mensen als dieren alle negatieve gevoelens wegebben.
«
»
19:40 Las Vegas
Een suïcidale hotelgast maakt bekend dat hij zijn leven wil beëindigen. Danny en Ed moeten hem zien te vinden voordat het te laat is.
«
»
20:35 Hostage
Politieonderhandelaar Jeff Talley verhuist na een mislukte interventie naar het slaperige Camino, waar hij als sheriff aan de slag gaat. Op een dag wordt het stadje opgeschrikt door een gijzeling.
«
»
22:50 Act of Valor
Een eliteteam van mariniers wordt op een geheime missie gestuurd om een gekidnapte CIA-agent te redden. Zo ontdekken ze dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op Amerika.
«
»
00:45 Mr Inbetween
Ray is niet alleen vader, broer, ex en een man die meer dan eens een blauwtje loopt bij vrouwen; hij is ook een in te huren crimineel. En dat is bijzonder lastig te combineren.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers