TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Bakkers Phil en Christine leven zich uit met een taart in de vorm van een babynijlpaard ter gelegenheid van Penzance's Mazey Day Festival.
«
»
12:50 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:20 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:25 Echte Verhalen: Dokters
Een 16-jarig gelovig meisje wordt hevig bloedend binnengebracht in het ziekenhuis, vergezeld door haar moeder. Ze is zwanger en probeerde abortus te plegen.
«
»
15:00 Echte Verhalen: Dokters
De zesjarige Huub Brouwer wordt met spoed het ziekenhuis binnengebracht door zijn vader. Die zegt dat zijn zoon een koolmonoxidevergiftiging heeft opgelopen.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Aaron, Bea, Susan en Chloe gaan op zoek naar Claudia. Ze vrezen dat ze samen met Aster op de vlucht is geslagen. Toadie verdiept zich verder in Elly's rechtszaak en doet een schokkende ontdekking.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Selina durft niet in de dossiers van Christoph te kijken en besluit hem te confronteren met haar vermoedens. Hij ontkent echter alles. Lucy gaat niet akkoord met het huwelijk van Franzi en Steffen.
«
»
18:20 De Pfaffs
De familie snelt naar het ziekenhuis om Bompa te bezoeken. Hij blijkt een hardnekkige longontsteking te hebben, maar is inmiddels stabiel. Dave gaat aangifte doen van de geboorte van zijn zoon.
«
»
19:05 Home and Away
Dean neemt zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van Bella ernstig en wil haar een zo goed mogelijke toekomst geven. Bella doet een schokkende ontdekking wanneer ze de krant onder ogen krijgt.
«
»
19:35 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan de wagen. In de Kempen probeert Sven een stilgevallen bestelwagen te reanimeren. Fabio fixt een batterijprobleem aan een auto.
«
»
20:35 BV Darts
De vier finalisten Olivier Deschacht, Kenji Gooris, Kamal Kharmach en Andy Peelman zijn nog één wedstrijd verwijderd van de grote finale. Welke BV kroont zich tot dartskampioen van deze eerste editie?
«
»
22:50 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
23:55 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
00:35 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
01:05 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers