TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je stiekem televisie kan kijken.
«
»
06:00 Maya!
Kurt wil graag in de geschiedenisboeken komen door de grootste bal ooit te maken. Maar dit brengt de weide in gevaar.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld. Omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij de glijbaan in met zeep.
«
»
06:20 Kabouter Plop
De kabouters hebben een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken alle dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:45 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Wanneer de afschrikwekkende bloedwolf eindelijk verschijnt, vechten de inwoners van San Lorenzo terug. Al spoedig komen ze erachter wie hem als enige kan stoppen.
«
»
08:30 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
De manager van een dierenwinkel belt de politie omdat er voor de zoveelste keer hondensnoepjes werden gestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dief.
«
»
12:25 Lisa
Katja wil oorlog. Lisa en Nathan smijten zich volledig in een reclamecampagne, maar Nathan krijgt het moeilijk. Gert verkoopt zijn aandelen van Massa. Suzanne wil meer tijd.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Stan zit Dries op de hielen sinds hij is ontsnapt. Tussen Hanne en Quinten springt de vonk over, maar het koppel krijgt al snel een koude douche. Agnes heeft een afspraak met een onbekende man.
«
»
14:20 Wittekerke
Jean-Paul krijgt het benauwd wanneer hij verneemt dat Jokke en Leen gaan trouwen. Hij weet dat zijn dossier hierdoor alleen maar riskanter wordt.
«
»
15:30 Private Practice
Addison is verplicht de hulp van Pete in te roepen om een pasgehuwd koppel te helpen met hun huwelijk. Violet tracht ondertussen een patiënt te overtuigen om zijn vrouw te verlaten.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De spoedafdeling van het Algemeen Ziekenhuis is versterkt met twee krachten: dokter Koen Laenen en stagiair-dokter Sven Ongena.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Rechercheurs Erik en Brigitte gaan op zoek naar een schaars geklede vrouw die door een paar voorbijgangers gesignaleerd werd. Na een tijdje vinden ze haar langs de kant van de weg, volledig overstuur.
«
»
18:20 Lisa
Lisa en Nathan krijgen voor GoodFood een internationale opdracht, en besluiten de hulp van Massa in te schakelen. Katja krijgt moeilijk nieuws te verwerken en beraamt een plannetje.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars is onbereikbaar en onvindbaar. Hij is vertrokken zonder gsm en portefeuille. Véronique is doodongerust. Jelle besluit Raven nog een laatste keer te helpen.
«
»
20:40 Hoe zal ik het zeggen?
Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Vandaag krijgt o.a. Dina Tersago een duidelijke boodschap.
«
»
21:40 Onderzoeksrechters
Vlaamse onderzoeksrechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, verhoren of huiszoekingen.
«
»
22:45 Chicago Fire
Na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. De jaarlijkse garageverkoop zorgt voor spanningen.
«
»
23:45 Private Practice
Addison is verplicht de hulp van Pete in te roepen om een pasgehuwd koppel te helpen met hun huwelijk. Violet tracht ondertussen een patiënt te overtuigen om zijn vrouw te verlaten.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je de toekomst kan voorspellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers