
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
06:00 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft dan weer een date met Donald en die doet hem de wondere wereld van zeewier ontdekken.
«
»
06:35 | Lekker lang leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
06:55 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:15 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
07:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Jan Buytaert de tien hamvragen.
«
»
08:00 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
08:20 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
09:15 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
09:35 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
10:05 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
10:45 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
11:10 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
11:25 | De dagschotel |
Vandaag maakt Peppe Giacomazza spaghetti Carbonara.
«
»
11:35 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
12:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
13:00 | Nuances |
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
13:30 | Lekker lang leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
13:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
14:35 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
15:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
15:50 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
16:35 | Tot op de graat |
Johan Segers heeft in deze aflevering de eer om te koken met een parel uit de Noordzee: de kabeljauw. Deze prachtige grote vis is bij ons immens populair en dat is natuurlijk niet zomaar.
«
»
16:57 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
17:55 | De Wereld op je Bord |
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Maar chef Terry schotelt Hanne vandaag een lightversie van moussaka voor in De wereld op je bord.
«
»
18:25 | Roger van Damme: Bakken |
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
18:40 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
19:05 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
19:30 | Tot op het Bot: Het Rund |
Vandaag maakt onze chef een stuk vlees klaar dat wel eens een slecht imago heeft: de hamburger.
«
»
19:50 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
20:15 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
21:05 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
21:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
22:25 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender zet vandaag alles in het teken van de punch, dé oervader van de cocktails.
«
»
22:35 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Koude Pastasalade met kip tandoori
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
23:25 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
23:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
00:40 | De Wereld op je Bord |
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
01:05 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
01:20 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
02:05 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
02:35 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
02:50 | De Zoete Zonde |
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
03:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
03:35 | De Wereld op je Bord |
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Maar chef Terry schotelt Hanne vandaag een lightversie van moussaka voor in De wereld op je bord.
«
»
03:55 | Roger van Damme: Bakken |
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
04:15 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
04:35 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
04:55 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
05:15 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
05:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»