TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Extreme Cake Makers
Michelle maakt een levensechte koalacake die op de jarige zelf lijkt. Molly waagt zich aan een fast food cake. Natassja zoekt haar grenzen op voor een verjaardagstaart van 1 meter 20 hoog.
«
»
12:35 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:05 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:10 Echte Verhalen: Dokters
Een jong meisje komt het ziekenhuis binnen met hevige buikpijn. Er wordt gedacht aan acute blindedarmontsteking. Tijdens de echo komt de dokter echter tot een heel andere conclusie.
«
»
14:40 Echte Verhalen: Dokters
Naomi Pieters (16) bezoekt dokter Roos omdat ze nog steeds niet ongesteld is geworden. Na onderzoek blijkt dat ze geen eierstokken en baarmoeder heeft.
«
»
15:20 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:30 Neighbours
De passie tussen Toadie en Dee laait hoog op en de twee verliezen elkaar geen seconde uit het oog. De verschillen tussen haar en Hendrix baren Harlow zorgen.
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Christoph is teleurgesteld dat Selina weg wil. Hij vraagt Tim om haar een baan aan te bieden. Als Ariane dit ontdekt, weet ze wat Christoph van plan is: Selina gebruiken om haar te bespioneren.
«
»
18:00 De Pfaffs
Kelly is enkele dagen in Nederland geweest voor het programma 'Dancing on Ice'. Sam heeft tijdens haar afwezigheid een reusachtig zwembad in de tuin geïnstalleerd.
«
»
18:45 Home and Away
Ari vertelt Mackenzie over zijn verleden met Chloe en haar moeder. Niet veel later staat Mia plots voor zijn deur, op zoek naar haar dochter. Roo licht Martha in over het gedrag van Kieran.
«
»
19:15 Ambulance Australia
De noodcentrale krijgt een hysterische oproep van iemand die getuige was van een zwaar motorongeluk.
«
»
20:15 Blind getrouwd: Australië
Nog drie koppels moeten hun definitieve keuze maken. Hernieuwen ze hun geloften of niet? Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
«
»
21:40 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
22:40 Pech Onderweg
Anthony schiet een dame te hulp die werd aangereden. Wegenwachter Christian helpt een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Maar de fietscomputer van haar elektrische fiets heeft het begeven.
«
»
23:40 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:15 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers