TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Werner neemt het André kwalijk dat hij zich focust op zijn eigen projecten en niet op het redden van het Fürstenhof. Door een onoplettendheid van Christoph werd Tim geëlektrocuteerd.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Snow
Nick Snowden ontdekt dat het niet eenvoudig is om de familiezaak over te nemen. Drie dagen voor kerstdag wordt een van zijn rendieren gestolen. Nick moet hem dringend terugvinden.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon wil zijn vrienden een lesje leren nadat ze hem niet laten meedoen met een lucratieve bitcoininvestering. Een zeven jaar oude video onthult een geheim over de relatie van Leonard en Penny.
«
»
16:50 The Goldbergs
Barry plant grote romantische gebaren voor Lainey op de avond van het schoolbal. Adam is in de wolken wanneer een nerdige, maar knappe leerling hem mee uitvraagt.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy proberen hun huwelijksstress te verminderen door de voorbereidingen wiskundig te benaderen. Raj breekt met Howard als hij beseft dat zijn vriend zijn zelfvertrouwen ondermijnt.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon en Wolowitz plannen verjaardagsfeestjes voor respectievelijk Amy en Halley. Leonard krijgt een kerstbrief van zijn broer die hem aan zichzelf doet twijfelen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam en Pops bespreken de nieuwste Batmanfilm, terwijl Erica een intakegesprek heeft op de universiteit.
«
»
18:45 The Simpsons
Kerstmis is aangebroken, maar alleen Marge zit in de juiste sfeer. Lisa protesteert op ecologische gronden en Bart is nog kwaad omdat hij vorig jaar zijn gewenste dirtbike niet kreeg.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer moet enkele achterstallige boetes betalen. Om hier onderuit te komen, probeert hij een agent om te kopen. Commissaris Wiggum komt dit te weten en doet hem een voorstel.
«
»
19:40 Las Vegas
Het Montecito is gastheer voor de eerste grote bokswedstrijd van het nieuwe seizoen. Danny en Ed hebben de opdracht het contact tussen de entourages van beide boksers vreedzaam te laten verlopen.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Terwijl Grace en Judd vechten voor hun leven na het vreselijke auto-ongeval, tonen flashbacks hoe een tragedie uit zijn jeugd ertoe leidde dat Judd kennismaakte met Grace.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor een bloederig incident in een ijssalon en voor een vermiste jongen. T.K. en Carlos zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie.
«
»
22:25 9-1-1
De eerstehulpverleners rukken uit voor een gecrashte helikopter. Daarnaast hebben ze hun handen meer dan vol met noodgevallen tijdens een eetwedstrijd en een bodybuildingwedstrijd.
«
»
23:20 Las Vegas
Het Montecito is gastheer voor de eerste grote bokswedstrijd van het nieuwe seizoen. Danny en Ed hebben de opdracht het contact tussen de entourages van beide boksers vreedzaam te laten verlopen.
«
»
00:15 Suits
Wanneer ze het tegen elkaar opnemen in de rechtszaal, bereikt de sluimerende rivaliteit tussen Alex en Samantha een hoogtepunt.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers