TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
06:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Om een kostbaar boek over de Kroon der Zielen in handen te krijgen, trachten de Gelaarsde Kat, Dulcinea en Miguela een mensetend monster te slim af te zijn. Ze krijgen de hulp van Uli.
«
»
06:30 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
07:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
07:40 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:00 De Rode Neuzen Dag Playlist - 10 uur live
Een overzicht van de vele acties die gedurende de voorbije maanden in gans het land georganiseerd werden. Rode Neuzen Dag wil jongeren helpen om zich goed in hun vel te voelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 De Rode Neuzen Dag Playlist - 10 uur live
Een overzicht van de vele acties die gedurende de voorbije maanden in gans het land georganiseerd werden. Rode Neuzen Dag wil jongeren helpen om zich goed in hun vel te voelen.
«
»
18:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
18:20 Lisa
Octopus krijgt een opdracht van Goodfood voor het maken van drie spots. Nathan moet Lisa iets vertellen. Suzanne zit op haar tandvlees. Ze wil extra hulp in de keuken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
De politie doet nieuwe vaststellingen in het onderzoek naar Francesca. Iris en Peter weten niet wat ze ervan moeten denken. Lars is woedend op Leon.
«
»
20:35 Liefde voor Muziek - Rode Neuzenspecial
Met bijzondere verhalen, muzikale verrassingen van Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en The Starlings en de bekendmaking van het eindresultaat van alle Rode Neuzen Dag-acties.
«
»
22:45 The Good Doctor
Claire is van slag wanneer haar vader plots voor haar deur staat. Shaun en Lea zitten niet op n lijn en dat zorgt voor spanningen.
«
»
23:40 Het beste van Rode Neuzen Dag 2021
Een terugblik op de voorbije dag met zowel muzikale als emotionele hoogtepunten. Tot slot wordt bekendgemaakt hoeveel er in totaal werd opgehaald om zoveel mogelijk Sidekick Sams op te leiden.
«
»
00:40 Chicago Med
Goodwin komt in een neerwaartse spiraal terecht wanneer ze betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Een jongetje raakt daarbij zwaargewond en moet vervolgens een hersenoperatie ondergaan.
«
»
01:40 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Maya!
Een vliegend hert maakt een noodlanding in de wei. Hij is de weg kwijt en moet naar het grote bos voor een worstelwedstrijd.
«
»
05:10 Taarten van Staf
Deze week belooft het een heel speciale taart te worden: de 12-jarige Anna uit Pulderbos wil namelijk een taart bakken voor de olifant Kai-Mook.
«
»
05:35 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers