TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Steffen en Franzi brengen samen tijd door. Wanneer hij van Amelie verneemt dat Tim er alles aan doet om Franzi haar job in het Fürstenhof terug te bezorgen, is hij niet blij.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Love Locks
Lindsey Phillips werkt voor een kunstmagazine in New York. Ze trekt samen met haar dochter Alexa naar Parijs, waar die laatste een kunstopleiding gaat volgen.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Sheldon gaat tot het uiterste door tegelijkertijd mee te helpen aan de projecten van Leonard, Wolowitz en Amy.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Howard en Bernadette hebben moeite om Halley achter te laten bij het kinderdagverblijf. Bert stelt zijn nieuwe vriendin Rebecca voor aan de rest van de vriendengroep.
«
»
16:55 The Goldbergs
Adam wil bij een tennisclub om met iemand in contact te blijven. Beverly helpt Erica, die depressief is nu haar relatie op de klippen is gelopen.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Leonard is niet blij met het nieuws dat Penny overweegt een baan aan te nemen die haar werd aangeboden door haar ex-vriend.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Na de succesvolle afronding van het geheime Air Force-project staat Leonard, Sheldon en Howard een onaangename verrassing te wachten. Amy krijgt ondertussen een nieuwe aanbieding als onderzoekster.
«
»
18:15 The Goldbergs
Erica en Barry krijgen werk bij Spencer's Gifts. Murray staat erop dat Adam ook werk zoekt, maar Beverly wil dat Adam zich concentreert op het maken van films.
«
»
18:40 The Simpsons
De Simpsons besluiten zich meer in te zetten voor het milieu. Ze voegen meteen de daad bij het woord door een windturbine te plaatsen in hun tuin en een aangespoelde walvis te redden.
«
»
19:05 The Simpsons
Mr. Burns ontdekt dat de kerncentrale geen opslagmogelijkheden voor chemisch afval meer heeft. Hij besluit wat plutonium te verstoppen in Homers rugzak.
«
»
19:35 Las Vegas
Danny en Ed hebben het gemunt op een geobsedeerde man die nietsvermoedende vrouwen, onder wie Delinda, begluurt.
«
»
20:35 A good year
De geslepen bankier Max Skinner uit Londen erft van zijn oom Henry een kasteel en een wijngaard in de Provence. In zijn jeugd bracht hij er heel wat zomers door. Nu wil hij het landgoed verkopen.
«
»
22:50 Bridesmaids
De chaotische Annie wordt gevraagd als getuige voor het huwelijk van haar beste vriendin Lilian. Annie wil het perfecte bruidsmeisje zijn en organiseert een wilde vrijgezellentrip.
«
»
01:10 Las Vegas
Danny en Ed hebben het gemunt op een geobsedeerde man die nietsvermoedende vrouwen, onder wie Delinda, begluurt.
«
»
02:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers