TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Extreme Cake Makers
Suzanne gaat voor een door Elvis geïnspireerde Juke Box-cake. Michelle vecht om een echte thee te maken uit een hangende theepotcake. Molly streeft naar een wit winterwonderland-meesterwerk.
«
»
13:10 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
17:50 Benidorm Bastards
Lea maakt het deze keer wel heel bont tijdens haar belmomenten. Ze dreigt met geldboetes als kassiersters hun onveilige balpennen niet voor de klanten verbergen.
«
»
18:10 De Pfaffs
Het lijkt erop dat Debby gaat bevallen, maar wanneer ze in het ziekenhuis aankomt, blijkt dat het toch nog niet zover is. Ze gaat weer huiswaarts, maar niet veel later kan ze weer haar koffer pakken.
«
»
18:55 Home and Away
John raakt gecharmeerd door een mysterieuze dame die in de Diner opduikt. Christian gaat op zoek naar een definitieve verblijfplaats in Summer Bay en vraagt Tori om hulp.
«
»
19:25 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:00 Darts - Players Championship Finals
De Players Championship Finals 2021 gaan van start in Butlin's Minehead Resort. Aan het dartstoernooi doen de 64 beste spelers van de Players Championship Order of Merit mee waaronder diverse Nederlanders en Belgen.
«
»
00:00 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
00:35 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers