TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Relic Hunter
Sydney zoekt deze keer een eeuwenoude Indische dolk met een kwade kracht die een antropoloog tot de moord op zijn assistent zou hebben gedreven.
«
»
13:15 Relic Hunter
In Zuid-Amerika wordt het voor Sydney en Nigel nog gevaarlijker na de ontdekking van een vaartuig met de grote krijgersgeest van de Mochias.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft besloten een traditioneel zuiveringsritueel te ondergaan. Ze heeft immers schuldgevoelens tegenover Xena omdat haar kwaadaardige dochter Fayla Xena's zoon Solan de dood indreef.
«
»
15:10 Relic Hunter
Geheim agent Derek Lloyd kidnapt Nigel om Sydney naar New Guinea te lokken.
«
»
16:10 How I Met Your Mother
Tony heeft het gevoel dat hij Teds leven verwoest heeft door Stella van hem af te snoepen en biedt hem een job aan. Barney krijgt een boete voor een snelheidsovertreding.
«
»
16:40 My Wife and Kids
Heel de familie komt bij elkaar om samen een nieuw gezelschapsspel uit te proberen. Al snel maakt het vragenspel duidelijk dat ze elkaar misschien toch zo goed niet kennen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Martin lijdt opnieuw aan geheugenverlies. Hij vergeet dat hij werkt voor het SGC en wordt 'creatieve raadgever' bij de nieuwe sciencefictionreeks 'Wormhole X-treme'.
«
»
18:05 All New Traffic Cops
We zien de verkeersagenten aan het werk op een van de drukste momenten: wanneer de kroegen sluiten. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.
«
»
19:05 Highway Cops
Een ontsnapte pony zorgt voor problemen en een veetruck raakt van de weg af.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Ted werkt dag en nacht om het ontwerp van het Rib Town-restaurant af te werken. Ondertussen organiseert Marshall een verrassingsfeest voor de verjaardag van zijn beste vriend.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Lily vindt het erg dat Barney en Robin geen koppel zijn. Wanneer ze de twee ziet kussen, geven Barney en Robin toe dat ze al de hele zomer een geheime affaire hebben.
«
»
20:35 Stuck on You
Bob en Walt zijn een Siamese tweeling. Ze bouwen aan een succesvolle televisiecarrière, maar de roem dreigt zijn tol te eisen.
«
»
22:45 Nocturnal Animals
Susan Morrow is een succesvolle galeriehoudster die op een dag een boekmanuscript ontvangt van haar ex Edward. Terwijl ze het verhaal leest, overdenkt ze haar eigen leven en verleden.
«
»
00:50 Stargate SG-1
Martin lijdt opnieuw aan geheugenverlies. Hij vergeet dat hij werkt voor het SGC en wordt 'creatieve raadgever' bij de nieuwe sciencefictionreeks 'Wormhole X-treme'.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers