TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Om een band met de Bergens op te bouwen, geeft Poppy de trollen op voor Bergenbal. Smidge krijgt met zijn steenbessensap concurrentie van Guy.
«
»
06:15 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
De meisjes kijken naar een griezelfilm en dat heeft zo zijn gevolgen. De volgende dag zijn ze ervan overtuigd dat er een klopgeest in de Roller Disco zit.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Wanneer de edelsteen wordt teruggezet en de Kroon der Zielen nog steeds niet werkt, gaat Dulcinea op zoek naar haar favoriete schrijver in de hoop dat hij antwoorden heeft.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er zal deze avond een grootscheepse alcoholcontrole plaatsvinden. Ook hoofdinspecteur Tineke, inspecteur Koen en speurhond Barry worden ingezet.
«
»
12:25 Lisa
Nathan ontmoet Dimitri en wil praten. Hij wil zich concentreren op de toekomst, en het verleden achter zich laten. Lisa en Nathan beslissen een nieuwe stap te zetten met Octopus.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Bij Benny slaan de stoppen compleet door. Hij vliegt June bij Fashion in de haren. Evy en Stan willen het alibi van June op de avond van de moord op Kirsten uitpluizen.
«
»
14:25 Wittekerke
Moesj bindt in het ziekenhuis de strijd aan tegen de bacteriën en dat doet ze zeer grondig. Met als motto 'observeren, constateren en remediëren' stelt ze richtlijnen op om de hygiëne te verbeteren.
«
»
15:40 Cougar Town
Terwijl Laurie op zoek is naar een huis en een zanger komt haar moeder onverwacht op bezoek. Travis zorgt voor Barb, nadat ze behandeld is door haar dermatoloog.
«
»
16:15 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
16:50 Spoed
Een autobestuurder verliest de controle over zijn stuur en rijdt op een terras in. De ravage is enorm. Het toeval wil dat Lies en Bea zich ter plaatse bevinden.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een wandelaar belt wijkagent Patrick op. Hij heeft verschillende handtassen gevonden op een braakliggend terrein. Patrick merkt al snel dat enkel het geld in de portefeuilles ontbreekt.
«
»
18:20 Lisa
Katja nodigt Nathan en Lisa uit voor een etentje om hun vennootschap te vieren, maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter zit. Gert heeft het steeds moeilijker met Katja.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris krijgt een nieuwe tip binnen. Zjef denkt na over de keuze die hij moet maken. Jelle probeert indruk te maken op Kato, maar haar aandacht gaat uit naar iemand anders.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Om te weten te komen of het waar is dat homomannen een 'gaydar' hebben, meten Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' zich met Dina en Andy in een spelletje 'Gay or Nay'?
«
»
21:50 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:10 De sterkste handen
De kandidaten staat opnieuw een moordende ploegproef te wachten op het veld. De teams moeten 100 strobalen van elk 35 kg van een veld halen en deze netjes stapelen in een schuur wat verderop.
«
»
00:20 Private Practice
Charlotte moet rust nemen van de artsen, maar loopt nog steeds in het ziekenhuis rond. Mason is bang dat Charlotte het ziekenhuis tijdens haar zwangerschap nooit zal verlaten.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
05:20 K3 Roller Disco
Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is.
«
»
05:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers