TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Relic Hunter
Sydney is al zo lang ze zich kan herinneren gefascineerd door haar grootmoeder Isabelle die in haar jeugdjaren in de Moulin Rouge danste.
«
»
13:20 Relic Hunter
Sydney krijgt telefoon van een oude vriend en sleept Nigel mee op missie naar Afrika.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle reizen naar het Centaurendorp, waar een vredesakkoord zal ondertekend worden. Ze zoeken Xena's zoon, Solan, op. Hij wordt er opgevoed door Kaleipus.
«
»
15:15 Relic Hunter
In Zuid-Amerika wordt het voor Sydney en Nigel nog gevaarlijker na de ontdekking van een vaartuig met de grote krijgersgeest van de Mochias.
«
»
16:15 How I Met Your Mother
Ted schendt een belangrijke regel van Barney en Marshall: hij heeft een sms-relatie met een meisje dat hij nog maar net kent. Barney en Marshall zien hun kans schoon om Ted een hak te zetten.
«
»
16:45 My Wife and Kids
Door een speling van het lot wordt Michael aangeworven als 'handmodel'. Hij besluit om zijn nieuw verworven roem te koesteren.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Een groep onbekende mannen ontvoert Carter en brengt haar naar een kliniek waar de rijke zakenman Adrian Wright wordt behandeld.
«
»
18:10 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld.
«
»
19:05 Highway Cops
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Nadat Ted een oude vlam tegen het lijf loopt, mijmert hij over hoe belangrijk het is op de juiste plaats op het juiste ogenblik te zijn. Ondertussen viert Barney zijn 200ste vrouwelijke verovering.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Tony heeft het gevoel dat hij Teds leven verwoest heeft door Stella van hem af te snoepen en biedt hem een job aan. Barney krijgt een boete voor een snelheidsovertreding.
«
»
20:35 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Mildred Hayes huurt drie grote reclameborden aan de rand van de stad om aandacht te vragen voor de onopgeloste moord op haar dochter.
«
»
22:45 Trigger Happy
Tom Waes brengt een flitspaal naar het containerpark. Gsm-man Jan is compleet in de ban van de nieuwste communicatiesnufjes. Koen wordt museumpoetser en pakt alle vuil grondig gaan.
«
»
23:15 Trigger Happy
Tom doet zich voor als reporter van het VTM Nieuws. Hij interviewt actrice Lea Couzin, beter bekend als 'Merlina', en Tony Van Parys van de CD&V. Jan promoot het beroep van schaamhaarkapper.
«
»
23:45 Highway Cops
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
«
»
00:15 Stargate SG-1
Een groep onbekende mannen ontvoert Carter en brengt haar naar een kliniek waar de rijke zakenman Adrian Wright wordt behandeld.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers