TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Extreme Cake Makers
Nastassja maakt langgerekte rozen voor een taart met meer dan 300 bloembladen. Karisha toont haar innerlijke prinses en superheld voor een verjaardagstaart van twee helften.
«
»
12:50 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:20 Love Your Home and Garden
Tuinmagazine.
«
»
14:25 Echte Verhalen: Dokters
Emiel, een man van bijna dertig, ligt op de intensive care. Onderzoek wijst uit dat de man een hartinfarct heeft gehad dat veroorzaakt werd door een onregelmatige en abnormaal snelle hartslag.
«
»
15:00 Echte Verhalen: Dokters
Fotomodel Cleo heeft een afspraak bij dokter Peter Paul. Ze is tijdens een shoot onderuit gegaan en voelt zich duizelig. Uit het onderzoek blijkt dat haar borstimplantaat verwijderd moet worden.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Ned voelt de druk om te presteren, terwijl Paul en Pierce elk hun eigen ideeën aan hem proberen op te dringen. Na een brainstormsessie bedenkt hij een plan dat iedereen wel ziet zitten, behalve Paul.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Steffen en Franzi brengen samen tijd door. Wanneer hij van Amelie verneemt dat Tim er alles aan doet om Franzi haar job in het Fürstenhof terug te bezorgen, is hij niet blij.
«
»
18:20 De Pfaffs
Jean-Marie moet 's avonds richting Nederland, waar hij te gast is in de beruchte sportshow 'Holland Sport'. Debby telt af naar de bevalling.
«
»
19:05 Home and Away
Mackenzie is woedend en eist antwoorden van Ari en Tane. En ook Dean moet het bekopen. Justin gaat terug aan het werk. Leah is bang dat hij teveel hooi op z'n vork neemt.
«
»
19:35 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik schieten Vlaamse wegenwachters te hulp bij pech onderweg.
«
»
20:35 BV Darts
Andy Peelman, Olivier Deschacht en Vincent Fierens schakelen een versnelling hoger in de eerste halve finale van BV Darts.
«
»
23:15 Ik vertrek uit Vlaanderen
Kim (51) en Caroline (41) uit Tisselt verhuizen naar het zonnige Andalusië en zeggen hun drukke leven in België vaarwel. Ze willen er een gastenverblijf en een pottenbakatelier beginnen.
«
»
00:20 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
01:00 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
01:35 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers