TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Ariane geeft Robert en Werner de schuld van de brand. Michael bekijkt samen met Andr de foto's van de fotoshoot en is ervan overtuigd dat Rosalie verliefd naar hem kijkt.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Crystal Skulls
Een zwart gat nadert de aarde en zou wel eens het einde van alle leven kunnen betekenen. Kan een collectie van twaalf schedels uit een van de runes van een Maya-tempel de apocalyps afwenden?
«
»
16:00 The Big Bang Theory
Wanneer Raj uit zijn appartement vertrekt, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer terug aan.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Leonard, Penny en Raj moeten nog wat wennen aan de nieuwe woonsituatie en proberen de nieuwe regels in het huis na te leven. Sheldon toont interesse in Amy's werk.
«
»
16:50 The Goldbergs
Adam en Barry komen iets nieuws over Murray te weten, terwijl Erica Beverly verrast met haar aanmelding aan de universiteit.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon gaat tot het uiterste door tegelijkertijd mee te helpen aan de projecten van Leonard, Wolowitz en Amy.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Howard en Bernadette hebben moeite om Halley achter te laten bij het kinderdagverblijf. Bert stelt zijn nieuwe vriendin Rebecca voor aan de rest van de vriendengroep.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam wil bij een tennisclub om met iemand in contact te blijven. Beverly helpt Erica, die depressief is nu haar relatie op de klippen is gelopen.
«
»
18:40 The Simpsons
Mr. Burns komt in de gevangenis terecht na het stelen van een kostbaar kunstwerk. Smithers komt hierdoor aan het hoofd te staan van de kerncentrale.
«
»
19:05 The Simpsons
Homer wordt dikke vriendjes met commissaris Wiggum. Bart raakt verslaafd aan een Japans spelletje. Marge denkt echter dat hij een drugsverslaving heeft.
«
»
19:35 Las Vegas
Nessa heeft een afspraakje met een man die door Ed en Danny werd betrapt op valsspelen. Een paragnost doet Mary een onheilspellende voorspelling.
«
»
20:35 Chicago Med
Een ex-patint van dr. Halstead duikt weer op. Wanneer Ethan terugkeert, moet April kiezen tussen de waarheid vertellen of haar geheim bewaren.
«
»
21:30 Chicago Fire
Er werden binnen het departement enkele veranderingen doorgevoerd die invloed hebben op de werking van Firehouse 51 en dat zorgt voor ongenoegen binnen het team.
«
»
22:20 Chicago P.D.
In afwachting van nieuws over Halstead richt het team zijn aandacht op een illegale wapenhandelaar. Atwater ontdekt dat zijn broer in Chicago is. Burgess neemt een beslissing.
«
»
23:10 Las Vegas
Nessa heeft een afspraakje met een man die door Ed en Danny werd betrapt op valsspelen. Een paragnost doet Mary een onheilspellende voorspelling.
«
»
00:05 Queen of The South
Teresa probeert een vriend uit zijn kooi te bevrijden en komt oog in oog te staan met haar gezworen vijand.
«
»
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers