TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:25 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft een verrassing voor Hanne en Klaasje: ze gaan samen de Roller Disco poetsen. Dat is echter dik tegen de zin van Hanne. Om niet te hoeven helpen, doet ze alsof ze ziek is.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat is jaloers wanneer hij plaats moet maken voor Goedswaerdt in zijn leger.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een bouwvakker staat op het punt om een opgerold tapijt weg te gooien wanneer hij plots een hand opmerkt. Het slachtoffer blijkt in verdachte omstandigheden gestorven te zijn.
«
»
12:30 Lisa
Nathan probeert Jonas ervan te overtuigen dat enkel hij de waarheid spreekt. Nathan vlucht naar Lisa. Renée gaat op zoek naar een babysit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Véronique lucht haar hart bij Peter en Mathias. De angst voor de resultaten van haar bloedonderzoek slaat haar om het hart. Louise vermoedt dat er iemand 'inbreekt' in haar chatconversatie met Steve.
«
»
14:20 Wittekerke
Leen vindt het niet fijn dat Julia boven café Anker komt wonen én een handje mag toesteken achter de toog. Ook Jasper is kort van stof en dat heeft alles te maken met het resultaat van de DNA-test.
«
»
15:40 Cougar Town
Jules zoekt troost bij Bobby na haar breuk met Jeff. Laurie ontdekt een link tussen Jules en Grayson. Ondertussen lopen Travis' plannen met zijn vriendin niet zoals hij gehoopt had.
«
»
16:15 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
16:45 Spoed
Verpleger Bob loopt op wolkjes omdat zijn vriendin Babs vandaag terugkeert uit Rome. Zijn euforie slaat om in ongerustheid wanneer ze maar niet komt opdagen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
De 9-jarige Jorn is vermist. Rechercheurs Erik en Brigitte onderzoeken het huis van Jorns ouders en gaan ook langs bij zijn speelkameraadje. Er wordt een grootscheepse zoekactie op touw gezet.
«
»
18:20 Lisa
Jonas vermoedt dat Lisa en Nathan een koppel zijn. Het is Remco's eerste dag als babysitter en hij gaat er volledig voor. De sfeer in de Keetal is optimaal wanneer ze het nieuws krijgen van Petit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Zjef wil Mieke inlichten over Niko. Rudi probeert hem te overhalen dit niet te doen. Hij maakt Niko wel duidelijk dat hij niet meer wil liegen voor hem. Jelle probeert indruk te maken op Kato.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
Vorige week goochelde Jonas zich naar de finale. Welke finalist voegt de kijker daar nog aan toe? Vanavond maken ook 8 nieuwe acts hun opwachting, waaronder maar liefst drie Golden Buzzers.
«
»
22:40 The Good Doctor
Hackers voeren een cyberaanval uit op het ziekenhuis en dreigen ermee alle machines uit te schakelen die patiënten in leven houden. Lea probeert de hackers te slim af te zijn.
«
»
23:35 Chicago Med
Crockett behandelt een patiënt met wie hij meer gemeen blijkt te hebben dan gedacht. Will en Ethan ruziën over de behandeling van een zwangere vrouw die last heeft van een onregelmatige hartslag.
«
»
00:40 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»
04:45 Taarten van Staf
Victoria wil graag een taart bakken voor Gerrit om hem te bedanken dat hij haar van de verdrinkingsdood heeft gered. Gerrit is ondertussen een vriend van de familie geworden.
«
»
05:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
05:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers