TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Dennis zit al meer dan twee jaar in de gevangenis. Sinds kort mag hij af en toe op proefverlof en dan bezoekt hij zijn vrouw Mickey en zoontje Tobias.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Extreme Cake Makers
Eloise maakt een pavlova met 7 lagen en vers fruit. Michelle maakt een holografische trampoline taart en Molly creëert een taart met circus thema voor een liefdadigheidsveiling.
«
»
13:00 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:30 Love Your Garden
Tuinmagazine.
«
»
14:30 Echte Verhalen: Dokters
De 18-jarige Miriam menstrueert nog niet en maakt zich daarom ernstige zorgen. Na verder onderzoek stuit dokter Roos op een zeer zeldzame aandoening.
«
»
15:05 Echte Verhalen: Dokters
Dokter Noortje krijgt bezoek van de 15-jarige Mike, die zich grote zorgen maakt over zijn vader. Hij denkt dat de man veel te vaak dronken rondloopt, maar de werkelijkheid is helemaal anders.
«
»
15:40 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:50 Neighbours
Elly besluit een deal te sluiten met de openbare aanklager: in ruil voor strafvermindering zal ze schuldig pleiten. De bekentenis van Karl heeft een wig gedreven tussen hem en Susan.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Amelie is woedend wanneer Tim partij kiest voor Franzi. Robert vraagt Cornelia om hem te helpen bij het uitbreiden van het biolabel. Paul verrast Michelle met een romantische picknick.
«
»
18:25 De Pfaffs
Eindelijk arriveren de Pfaffs voor hun ski- en après-skivakantie in Tignes, Frankrijk. Nicolas, Kelly en Dave storten zich meteen op de pistes. Ze spreken af dat wie valt op een biertje trakteert.
«
»
19:10 Home and Away
Mackenzie heeft een ontmoeting met Paul en zijn kompaan Leon. Zullen ze haar Porsche aanvaarden als vereffening van de schuld van de Parata's?
«
»
19:40 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Kerrie voelt zich bedrogen nadat ze haar huis verhuurde aan een kennis die na een tijdje stopte met het betalen van de huur en bovendien schade aanrichtte aan het pand.
«
»
20:35 Den of Thieves
Iedere dag wordt er 120 miljoen dollar uit de omloop genomen en vernietigd door de Federal Reserve, de centrale bank van de VS. Een beruchte dief smeedt het plan om de bank te overvallen.
«
»
23:10 S.W.A.T.
Terwijl het team een gewelddadige aanval op de stad probeert te voorkomen, worden ze geconfronteerd met de groepering die verantwoordelijk is voor de dood van voormalig teamlid Erika.
«
»
00:10 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Kerrie voelt zich bedrogen nadat ze haar huis verhuurde aan een kennis die na een tijdje stopte met het betalen van de huur en bovendien schade aanrichtte aan het pand.
«
»
01:05 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers