TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Tim kan geen verklaring vinden voor het feit dat hij plots geen pijn meer voelt, maar Michael kan hem geruststellen. Ariane dreigt in de problemen te komen.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Summer Love
Na het overlijden van haar man gaat Maya Sulliway weer naar school en loopt ze stage bij een IT-bedrijf dat apps ontwikkelt. Daar leert ze twee verschillende managers kennen.
«
»
16:00 The Big Bang Theory
Sheldon is blij dat zijn Meemaw op bezoek komt. Zijn enthousiasme ebt al snel weg wanneer ze een discussie krijgt met Amy.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy presenteren een valentijnsuitzending van Fun with Flags. Raj zit met een dilemma: gaat hij voor Emily of het leuke meisje uit de boekenwinkel?
«
»
16:50 Will & Grace
Grace en haar buurman besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar een incident dreigt roet in het eten te gooien.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
De groep ontdekt dat Bernadette zwanger is en viert dit met een karaoke. Howard is ervan overtuigd dat hij meer geld moet verdienen om de baby op te kunnen voeden.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Amy overtuigt Sheldon om voor het eerst sinds zijn kindertijd zijn verjaardag te vieren. De groep plant een verjaardagsfeestje voor hem en besluit hem te verrassen met een speciale gast.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly en Lainey hebben de pest aan Barry's lievelingstrui en maken hem kapot. Adam en Erica helpen mee om te onderzoeken wat ermee gebeurd is. Murray besluit de boomhut af te breken.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer ontdekt dat Vance Connor zal worden gehuldigd. Vance was op de middelbare school Homers grote rivaal, want ze wilden beiden verkozen worden tot klasverantwoordelijke.
«
»
19:05 The Simpsons
Bart behaalt de maximumscore op een test. Daardoor begint Lisa te vrezen dat Bart slimmer is dan zij. Samen met enkele andere leerlingen en Skinner mag Bart op een avontuurlijk uitstapje.
«
»
19:35 White Collar
Peter en Neal ontdekken dat Vincent Adler verantwoordelijk is voor de dood van Kate. Peter wil dat Neal hem meer vertelt over zijn criminele verleden.
«
»
20:35 The Last Song
Het leven van Ronnie wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders scheiden. Ronnie moet vervolgens de zomer doorbrengen bij haar vader. Ze hebben echter niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek.
«
»
22:40 Wild Hogs
Woody, Doug, Bobby en Dudley, vier mannen van middelbare leeftijd, proberen aan hun midlifecrisis te ontsnappen door met hun Harleys een avontuurlijke roadtrip te ondernemen.
«
»
00:40 White Collar
Peter en Neal ontdekken dat Vincent Adler verantwoordelijk is voor de dood van Kate. Peter wil dat Neal hem meer vertelt over zijn criminele verleden.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers