TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
12:30 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
14:30 Relic Hunter
Sydney's vroegere klasgenoot Molly vraagt haar hulp wanneer Sean Bolger niets meer van zich laat horen.
«
»
15:30 De familie Backeljau
Sabrina is op zoek naar een nieuwe vriend en Cois gaat meedoen aan een examen voor salesmanager bij Megabeton.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Jay vindt uitwerpselen van muizen in het huis. Ze vraagt Michael om iemand in te huren die de muizen kan verdelgen. Maar Michael is vastbesloten om het zelf af te handelen. Jay houdt haar hart vast.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Wanneer Carter een lezing geeft op de luchtvaartacademie, ontmoet ze studente Jennifer Hailey.
«
»
17:30 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Niet lang nadat Ted het met Stella heeft uitgemaakt, raakt hij betrokken bij een auto-ongeval. Hij komt ongeschonden uit het wrak, maar door dit ongeval beseft hij pas hoe graag hij Stella ziet.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal.
«
»
20:35 Why Him?
Tijdens de feestdagen gaat Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader, op bezoek bij zijn dochter Stephanie op de universiteit. Hij ontmoet er haar nieuwe vriend Laird, zijn grootste nachtmerrie.
«
»
22:45 Reservoir Dogs
De zoon van gangster Cabot brengt een bende criminelen bijeen om een belangrijke juwelier te beroven.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Wanneer Carter een lezing geeft op de luchtvaartacademie, ontmoet ze studente Jennifer Hailey.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers