TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
12:30 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
14:30 Relic Hunter
Sydney's vroegere klasgenoot Molly vraagt haar hulp wanneer Sean Bolger niets meer van zich laat horen.
«
»
15:30 De familie Backeljau
Sabrina is op zoek naar een nieuwe vriend en Cois gaat meedoen aan een examen voor salesmanager bij Megabeton.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Jay vindt uitwerpselen van muizen in het huis. Ze vraagt Michael om iemand in te huren die de muizen kan verdelgen. Maar Michael is vastbesloten om het zelf af te handelen. Jay houdt haar hart vast.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Wanneer Carter een lezing geeft op de luchtvaartacademie, ontmoet ze studente Jennifer Hailey.
«
»
17:30 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Niet lang nadat Ted het met Stella heeft uitgemaakt, raakt hij betrokken bij een auto-ongeval. Hij komt ongeschonden uit het wrak, maar door dit ongeval beseft hij pas hoe graag hij Stella ziet.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal.
«
»
20:35 Why Him?
Tijdens de feestdagen gaat Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader, op bezoek bij zijn dochter Stephanie op de universiteit. Hij ontmoet er haar nieuwe vriend Laird, zijn grootste nachtmerrie.
«
»
22:45 Reservoir Dogs
De zoon van gangster Cabot brengt een bende criminelen bijeen om een belangrijke juwelier te beroven.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Wanneer Carter een lezing geeft op de luchtvaartacademie, ontmoet ze studente Jennifer Hailey.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers