TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Marthe is geobsedeerd door lijstjes. Het loopt echter volledig uit de hand wanneer één van de lijstjes niet klopt, waardoor Hanne en Klaasje haar verplichten om te ontspannen.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en zijn vrienden gaan op zoek naar de Golem om hen te helpen met hun missie. De dappere kat kan zijn team er niet van overtuigen dat hij de sterkste is.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Als Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de bankrekening van Tamara wordt geplunderd, vermoedt rechercheur Erik dat ze het slachtoffer is van steaming. Inspecteurs Floor en Velimir proberen een dolgedraaide jongen te overmeesteren.
«
»
12:25 Lisa
Jonas is jaloers op de goede band tussen Lisa en Nathan. Ondertussen moet hij zijn werknemers motiveren om een goede pitch te vinden voor Noble Elite.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Benny heeft iets op te biechten wanneer hij plots een deurwaarder over de vloer krijgt. Trudy doet zich online voor als Louise om meer te weten te komen over Steve.
«
»
14:20 Wittekerke
Jasper wil maar niet aanvaarden dat Mathias zijn zoontje is en hij bezorgt Veerle de nodige staaltjes voor een DNA-test. Zij zorgt ervoor dat het jongetje in Wittekerke naar school kan.
«
»
15:30 Private Practice
Addison, Pete en het team behandelen een illegale immigrant die graag de Amerikaanse nationaliteit voor haar ongeboren kind wil.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
De arbeider Willy bevindt zich nu al een week in de gesloten fabriek, waar hij met zijn arm gekneld zit in een machine. Hij beseft dat niemand hem zal komen zoeken en amputeert zelf zijn arm.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een bouwvakker staat op het punt om een opgerold tapijt weg te gooien wanneer hij plots een hand opmerkt. Het slachtoffer blijkt in verdachte omstandigheden gestorven te zijn.
«
»
18:25 Lisa
Nathan probeert Jonas ervan te overtuigen dat enkel hij de waarheid spreekt. Nathan vlucht naar Lisa. Renée gaat op zoek naar een babysit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Niko wordt door Zjef gespot in het park en denkt er meteen het zijne van. Cédric spreekt Lars aan over zijn vader en ook Mathias pakt Lars aan.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Dina drinkt zich voor de wetenschap zat, want ze zeggen dat je beter Frans spreekt als je tipsy bent. Ze zeggen ook dat een vrouw aan het stuur zorgt voor bloed aan de muur.
«
»
22:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:20 De sterkste handen
De deelnemers worden door Natalia en Sergio Quisquater opnieuw getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
00:25 Private Practice
Addison, Pete en het team behandelen een illegale immigrant die graag de Amerikaanse nationaliteit voor haar ongeboren kind wil.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een veilige manier bestaat om af te kijken tijdens een toets.
«
»
05:35 Maya!
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Kwebbel heeft in het bos een oude zaag gevonden. Ze heeft nog meer rommel gezien en samen met haar vrienden zal ze het woud schoonmaken. Lui vindt een oude matras.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop is zijn ochtendgymnastiek aan het doen wanneer Kwebbel en Klus op bezoek komen. Ze hebben groot nieuws: ze gaan een optreden geven. Lui zal het doek opentrekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers