TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Linda en André maken veel plezier bij het bakken van taarten en vergeten even wat er allemaal gebeurd is. Amelie is jaloers en gooit het cadeau van Franzi in de vuilbak.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Stick it
Ex-turnster Haley Graham moet na haar zoveelste arrestatie verplicht lessen volgen aan een elitaire turnacademie. De rebelse Haley wordt echter niet warm onthaald door de andere meisjes.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Leonard stemt in met Penny's advies en bezoekt een psycholoog. Sheldon en Raj werken samen aan een astronomische ontdekking. Howard en Bernadette zijn in de war nadat Stuart is verhuisd.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon ziek is, doet de groep er alles aan om hem een weekend te ontlopen.
«
»
17:05 Will & Grace
Will is vastberaden om vader te worden en maakt kennis met een potentiële draagmoeder. Grace vertelt een leugentje om toegang te krijgen tot AnnieCon.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Sheldon is blij dat zijn Meemaw op bezoek komt. Zijn enthousiasme ebt al snel weg wanneer ze een discussie krijgt met Amy.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy presenteren een valentijnsuitzending van Fun with Flags. Raj zit met een dilemma: gaat hij voor Emily of het leuke meisje uit de boekenwinkel?
«
»
18:20 The Goldbergs
In deze special wordt een blik achter de schermen geworpen en geeft de cast interviews.
«
»
18:50 The Simpsons
Mr. Burns wint een professioneel basketbalteam bij het jaarlijkse pokertoernooi. In een poging om fans te lokken, beslist hij om een luxueus stadion te bouwen.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa en haar nieuwe vriendin Juliet creëren hun eigen fantasiewereld, genaamd 'De Kronieken van Equailia', waarin ze wegvluchten van de realiteit.
«
»
19:40 White Collar
Neal en Peter boeken langzaam maar zeker vooruitgang in het ontrafelen van het mysterie rond de muziekdoos, maar ze krijgen ook minder goed nieuws: Mozzie werd neergeschoten door Julian Larssen.
«
»
20:35 Chicago Med
Charles en Halstead zetten hun tanden in een bloeddorstige zaak. Marcel en Maggie trakteren het personeel op een traditionele maaltijdsoep.
«
»
21:25 Chicago Fire
Severide moet een moeilijke beslissing nemen over zijn toekomst bij Firehouse 51. Het team wordt opgeroepen voor een gijzeling. Herrmann draagt de gevolgen van zijn gedrag.
«
»
22:15 Chicago P.D.
Wanneer Crawford het team vraagt om een gevaarlijke drug te onderzoeken betrekt Voight Darius bij het onderzoek, maar er is duidelijk geen onderling vertrouwen.
«
»
23:10 White Collar
Neal en Peter boeken langzaam maar zeker vooruitgang in het ontrafelen van het mysterie rond de muziekdoos, maar ze krijgen ook minder goed nieuws: Mozzie werd neergeschoten door Julian Larssen.
«
»
00:00 Queen of The South
Teresa wil al haar rivalen in Phoenix uitschakelen en gaat daarom naar bed met een ambitieuze politicus.
«
»
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers