
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:35 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
06:50 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
07:15 | De gezonde goesting |
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
07:35 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
08:00 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
08:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
10:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:30 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
10:55 | Bal National |
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
11:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Vandaag maakt Peppe Giacomazza spaghetti Carbonara.
«
»
12:10 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Dominique maakt tepeltjes in wine gum in zijn atelier te Brugge. Die tepeltjes zijn nodig om de praline genaamd 'moedermelk' af te werken.
«
»
12:25 | Panklaar |
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
12:35 | Piet Patron |
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
13:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
13:30 | Vlaanderen Kookt |
Beenhouwersdochter Anniek Chiau uit Ninove nodigt Jan uit om bij haar vogelnestjes in madeirasaus te maken, een echte kindvriendelijke klassieker.
«
»
13:50 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
14:00 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
14:30 | Peppe's Sicilië |
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en vooral: verliefd op de zee...
«
»
15:00 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
15:20 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
15:45 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
16:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
16:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
18:00 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
18:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
18:50 | Bal National |
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
19:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
20:10 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
21:05 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
21:35 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
22:15 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
23:30 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
00:05 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
00:35 | De sterrenkaart |
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
01:15 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
01:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
02:25 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
03:10 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
03:35 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
04:00 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
05:00 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
05:30 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
05:50 | De sterrenkaart |
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»