TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Een aantal jaar geleden verloor Pieter zijn vrouw bij een auto-ongeluk. Samen met zijn nieuwe vriendin Danielle probeert hij zijn leven weer op te pakken. Maar is Danielle wel wie ze beweert te zijn?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Extreme Cake Makers
Tatoeëerder Ben wordt taartenbakker en staat voor een enorme uitdaging. Molly maakt een diepzeeduikerscake en Nastassja een bruidstaart geïnspireerd door flamingo's.
«
»
13:10 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:40 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:35 Beschuldigd
Dennis zit al meer dan twee jaar in de gevangenis. Sinds kort mag hij af en toe op proefverlof en dan bezoekt hij zijn vrouw Mickey en zoontje Tobias.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Aarzelend biecht Karl aan Susan op dat hij haar verantwoordelijk acht voor de daden van Finn. Iedereen is bezorgd om Elly nu het proces bijna van start gaat. Hoe zal haar toekomst eruitzien?
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Tim kan geen verklaring vinden voor het feit dat hij plots geen pijn meer voelt, maar Michael kan hem geruststellen. Ariane dreigt in de problemen te komen.
«
»
18:25 De Pfaffs
De verwachtingen voor het avondje uit dat Lyndsey voor haar twee zussen heeft georganiseerd, zijn hooggespannen. Er moeten en zullen tranen vloeien.
«
»
19:05 Home and Away
Justin ziet de toekomst somber tegemoet nu hij nog steeds geen gevoel in zijn benen heeft. Leah moet het ontgelden. John brengt Justin een bezoek en heeft wat goede raad voor hem.
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
De huurder van dr. Mohammed Tariq is hem al meer dan 1.500 pond aan huurinkomsten schuldig. Mohammed besluit advocaat Chris Sharpe in te schakelen om de man uit zijn familiehuis te zetten.
«
»
20:35 BV Darts
Negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - zij overweg kunnen met de pijltjes. Vandaag: Andy Peelman, Jinnih Beels en Kamal Kharmach.
«
»
22:20 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
23:20 Uit de Kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
00:05 Horrorhuurders en huisjesmelkers
De huurder van dr. Mohammed Tariq is hem al meer dan 1.500 pond aan huurinkomsten schuldig. Mohammed besluit advocaat Chris Sharpe in te schakelen om de man uit zijn familiehuis te zetten.
«
»
01:05 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers