TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Een aantal jaar geleden verloor Pieter zijn vrouw bij een auto-ongeluk. Samen met zijn nieuwe vriendin Danielle probeert hij zijn leven weer op te pakken. Maar is Danielle wel wie ze beweert te zijn?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Extreme Cake Makers
Tatoeëerder Ben wordt taartenbakker en staat voor een enorme uitdaging. Molly maakt een diepzeeduikerscake en Nastassja een bruidstaart geïnspireerd door flamingo's.
«
»
13:10 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:40 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:35 Beschuldigd
Dennis zit al meer dan twee jaar in de gevangenis. Sinds kort mag hij af en toe op proefverlof en dan bezoekt hij zijn vrouw Mickey en zoontje Tobias.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Aarzelend biecht Karl aan Susan op dat hij haar verantwoordelijk acht voor de daden van Finn. Iedereen is bezorgd om Elly nu het proces bijna van start gaat. Hoe zal haar toekomst eruitzien?
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Tim kan geen verklaring vinden voor het feit dat hij plots geen pijn meer voelt, maar Michael kan hem geruststellen. Ariane dreigt in de problemen te komen.
«
»
18:25 De Pfaffs
De verwachtingen voor het avondje uit dat Lyndsey voor haar twee zussen heeft georganiseerd, zijn hooggespannen. Er moeten en zullen tranen vloeien.
«
»
19:05 Home and Away
Justin ziet de toekomst somber tegemoet nu hij nog steeds geen gevoel in zijn benen heeft. Leah moet het ontgelden. John brengt Justin een bezoek en heeft wat goede raad voor hem.
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
De huurder van dr. Mohammed Tariq is hem al meer dan 1.500 pond aan huurinkomsten schuldig. Mohammed besluit advocaat Chris Sharpe in te schakelen om de man uit zijn familiehuis te zetten.
«
»
20:35 BV Darts
Negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - zij overweg kunnen met de pijltjes. Vandaag: Andy Peelman, Jinnih Beels en Kamal Kharmach.
«
»
22:20 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
23:20 Uit de Kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
00:05 Horrorhuurders en huisjesmelkers
De huurder van dr. Mohammed Tariq is hem al meer dan 1.500 pond aan huurinkomsten schuldig. Mohammed besluit advocaat Chris Sharpe in te schakelen om de man uit zijn familiehuis te zetten.
«
»
01:05 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers