TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 K3 Roller Disco
Marthe heeft per ongeluk te veel chips besteld, waardoor ze met 1.000 dozen zitten in plaats van met 10. Ze besluiten een bonnenactie op touw te zetten.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De gelaarsde kat zet zijn trots opzij en vraagt zijn mentor El Guante Blanco om hulp. Maar die heeft het druk met een verrassende nieuwe protegee op te leiden.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wim is net vader geworden en geniet in het ziekenhuis van zijn pasgeboren zoontje. Op hetzelfde moment halen inbrekers bij hem thuis echter de hele woonst overhoop.
«
»
12:25 Lisa
Lisa verspreekt zich tegen Jonas over het verleden van Nathan. Jonas confronteert Nathan hiermee, wat hem volledig van slag brengt. Lisa biedt Nathan een luisterend oor.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Stan probeert Peter van zijn onschuld te overtuigen. Véronique kan de aanrakingen van Mathias niet langer verdragen. Benny probeert iedereen het huis uit te krijgen voor het bezoek van de deurwaarder.
«
»
14:25 Wittekerke
Tijdens de begrafenis van Robin zweert Lotte dat ze de moordenaar zal vinden. Jasper vertelt nu pas aan Veerle dat Sandra op reis is.
«
»
15:30 Private Practice
Het nieuws dat Amelia te horen krijgt, zorgt ervoor dat ze afstand neemt van haar collega's. Addison laat een nieuwe man toe in haar leven. Ondertussen veroorzaakt Mason paniek bij Charlotte en Cooper
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Dokter Ben De Man opereert Stef Wellens, het slachtoffer van een passioneel drama. Hij heeft zich een kogel door de wang gejaagd omdat zijn echtgenote hem heeft verlaten.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de bankrekening van Tamara wordt geplunderd, vermoedt rechercheur Erik dat ze het slachtoffer is van steaming. Inspecteurs Floor en Velimir proberen een dolgedraaide jongen te overmeesteren.
«
»
18:20 Lisa
Jonas is jaloers op de goede band tussen Lisa en Nathan. Ondertussen moet hij zijn werknemers motiveren om een goede pitch te vinden voor Noble Elite.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris en Peter krijgen nieuws van de politie. Guido heeft een date met Griet, maar zij krabbelt op het laatste moment terug en verzint een excuus. Leon neemt Raven mee op jacht.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
Spanning, sensatie en adrenaline door de ogen van het politiekorps van Oostende, de grootste kuststad van ons land.
«
»
21:45 Axel gaat binnen
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen en vier nachten op de septemberkermis van Hasselt. Een kermis met meer dan 160 attracties. Hij leeft er mee op het ritme van zij die er werken en leven.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Wanneer een lokale ondernemer in zijn winkel wordt neergeschoten raakt Atwater, die destijds als jonge politieagent in de buurt patrouilleerde, persoonlijk betrokken bij de zaak.
«
»
23:55 Private Practice
Het nieuws dat Amelia te horen krijgt, zorgt ervoor dat ze afstand neemt van haar collega's. Addison laat een nieuwe man toe in haar leven. Ondertussen veroorzaakt Mason paniek bij Charlotte en Cooper
«
»
00:50 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken hoe je in een superheld kan veranderen.
«
»
05:30 Maya!
Willy gedraagt zich als een lafaard. Maya zorgt ervoor dat hij de drieling moet begeleiden tijdens een uitstapje voor school om hem zijn angsten te helpen overwinnen.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Klus is in een ondeugende bui en hij haalt een grap uit met een lolly. Hij bindt een koord aan het snoepje, legt het op tafel en gaat in de keuken zitten.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop leest een boek terwijl Lui een dutje doet. Plots hoort Plop het gezoem van een mug. Het geluid irriteert hem en hij slaat met zijn boek naar de mug.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers