TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
12:30 Xena, The Warrior Princess
Aphrodite, de godin van de liefde, verneemt dat haar zoon Cupido zijn liefdespijl heeft afgevuurd op een prins en een prinses van twee naburige koninkrijken.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
14:30 Relic Hunter
Voetbalster en hartenbreker Roberto Gianninni kan Sydney en Nigel overtuigen op zoek te gaan naar Casanova's 'Book Of Love'.
«
»
15:25 De familie Backeljau
Sabrina blijkt na haar kortstondige bezoek aan de sekte van Trebor Seam flink gehersenspoeld. De familie maakt zich hier ongerust over.
«
»
16:00 My Wife and Kids
Johnny 'Saxophone' Watson, een oude vriend van Michael en voormalig lid van de band, komt naar de stad voor een optreden.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Daniel ontmoet zijn zoon, Harsesis.
«
»
17:25 Body Cam Cops
In het Mexicaanse Clovis raakt een agent gewond nadat hij een nachtelijke fietser aan de kant zet wegens het rijden zonder verlichting.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
Paul Cording is op zijn hoede wanneer er een verband wordt gelegd tussen een gestolen wagen en een vuurwapenincident. De auto wordt al snel gevonden.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Omdat Ted Barney nog altijd niet vergeven heeft, besluit die wanhopig op zoek te gaan naar een nieuwe beste vriend die hem helpt vrouwen te versieren.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes.
«
»
20:35 Internal affairs
Raymond Avila, detective bij de dienst Interne Zaken van de politie van Los Angeles, moet een onderzoek instellen naar het wangedrag van Van Stretch, een officier die verdacht wordt van corruptie.
«
»
22:45 Vossenstreken
Sara bijt zich vast in een van haar oude onopgeloste zaken. In 2007 kwam Nadine Mertens om het leven in een verdacht auto-ongeval. Sara heeft altijd gedacht dat Nadine vermoord werd door haar man.
«
»
23:50 M*A*S*H
Iedereen behalve Hawkey wordt getroffen door het griepvirus dat de ronde doet.
«
»
00:20 M*A*S*H
In een poging om een cuveuse te bemachtigen voor hun unit verstoren Hawkeye en Trapper een conferentie voor generaals.
«
»
00:55 Stargate SG-1
Daniel ontmoet zijn zoon, Harsesis.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers