
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Peppe's Sicilië |
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en vooral: verliefd op de zee...
«
»
06:05 | De sterrenkaart |
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
06:35 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
07:20 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
07:35 | Soep! |
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
08:25 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
08:50 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
09:30 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
09:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
10:50 | De Zoete Zonde |
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
11:20 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
11:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
12:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
13:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:00 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
14:30 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
14:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
15:25 | Roger van Damme: Bakken |
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Roger van Damme bakt vandaag kleine cakes met walnoten. Het recept van het beslag is echt eenvoudig.
«
»
15:50 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
16:20 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
16:30 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
17:00 | Peppe's Sicilië |
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en vooral: verliefd op de zee...
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
17:55 | Njamma Mia! |
Venetië mag dan misschien je favoriete stad in Veneto - Italië zijn, maar de regio heeft nog zooooveel meer te bieden. Denk maar aan Padova, de gezellige universiteitsstad.
«
»
18:10 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Dominique maakt tepeltjes in wine gum in zijn atelier te Brugge. Die tepeltjes zijn nodig om de praline genaamd 'moedermelk' af te werken.
«
»
18:30 | Panklaar |
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
18:40 | Piet Patron |
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
19:05 | Vlaanderen Kookt |
Beenhouwersdochter Anniek Chiau uit Ninove nodigt Jan uit om bij haar vogelnestjes in madeirasaus te maken, een echte kindvriendelijke klassieker.
«
»
19:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
19:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
21:05 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
21:25 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
21:55 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
22:25 | Bal National |
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
23:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
23:50 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
00:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:05 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
01:25 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
01:55 | De gezonde goesting |
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
02:45 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
03:00 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
03:25 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
03:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
04:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
04:55 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
05:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»