TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Ariane is tevreden nu het aantal boekingen daalt. Werner doet intussen alles om dit recht te trekken en besluit een rally met oldtimers te organiseren.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Motherhood
Eliza Welch uit Manhattan is van plan om een groot verjaardagsfeest te organiseren voor haar dochtertje, maar dit brengt meer problemen met zich mee dan ze had verwacht.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Ondanks hun vorige gênante date nodigt Amy Dave uit voor een etentje. Sheldon ontdekt waarom een bepaald lied al een hele tijd door zijn hoofd spookt.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy hebben na vijf jaar daten een avond voor hen alleen. Leonard, Wolowitz en Raj beslissen wie het extra bioscoopkaartje voor 'Star Wars' krijgt.
«
»
17:00 Will & Grace
Grace en Jack huren Grief Panda in om Will te helpen bij het verwerken van zijn breuk met McCoy. Nu Karen het drukker dan ooit heeft met haar baseballteam, denkt Grace erover na om haar te ontslaan.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Leonard stemt in met Penny's advies en bezoekt een psycholoog. Sheldon en Raj werken samen aan een astronomische ontdekking. Howard en Bernadette zijn in de war nadat Stuart is verhuisd.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon ziek is, doet de groep er alles aan om hem een weekend te ontlopen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Terwijl iedereen in de ban is van de populairste band van het moment, ontdekt Erica rockband Rush. Barry vraagt om meer aandacht van hun moeder nadat ze Adam een prijs voor Beste Zoon heeft gegeven.
«
»
18:45 The Simpsons
Lisa ontdekt dat ze een enorm talent heeft voor het oplossen van kruiswoordraadsels en schrijft zich in voor een toernooi. Homer stelt zich in de wedstrijd op als Lisa's rivaal.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer denkt dat Barts nieuwe vriend Bashir meewerkt aan een complot om het winkelcentrum van Springfield op te blazen.
«
»
19:45 White Collar
Nu Neal en Peter de muziekdoos met al haar geheimen in hun bezit hebben, trekken ze ermee naar Mozzie in de hoop dat hij hen kan helpen het mysterie te ontrafelen.
«
»
20:40 Love, of Course
Amy krijgt een opdracht van zes weken aangeboden om een jaarlijks festival te organiseren. Ze moet daarvoor samenwerken met Noah, een professor. De vonk tussen de twee slaat over.
«
»
22:25 Passion
Isabelle is de getalenteerde protegee van zakenvrouw Christine Stanford. Wanneer de manipulatieve, ijskoude Christine een idee steelt van Isabelle, raken de twee algauw verstrikt in een machtsspel.
«
»
00:20 White Collar
Nu Neal en Peter de muziekdoos met al haar geheimen in hun bezit hebben, trekken ze ermee naar Mozzie in de hoop dat hij hen kan helpen het mysterie te ontrafelen.
«
»
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers