TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy probeert erachter te komen wie er anoniem geschenken brengt bij elke oogstmaan. Poppy probeert een mislukte feestdag te redden, maar haar pogingen zijn tevergeefs.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft speciaal voor deze gelegenheid een bekende kok ingehuurd.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Het stadje San Lorenzo is in gevaar en wordt bedreigd door een bloedwolf. De gelaarsde kat denkt dat hij heeft gefaald en besluit een nieuwe carrière na te jagen.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice ontdekken een ongewenste bezoeker in hun koninkrijk. Sage maakt kennis met Clover. Koto maakt van iedereen zijn slaaf.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Erik worden opgeroepen voor een dodelijk ongeval waarbij een 15-jarige jongen onder een vrachtwagen terecht is gekomen. Tineke en Koen trekken uit wanneer het alarm afgaat bij een bedrijf.
«
»
12:25 Lisa
Wanneer Lisa hoort dat Jonas langskomt is al haar zelfvertrouwen weer weg. Nathan beseft dat zijn verleden hem langzaamaan inhaalt. Pilar neemt het hele datinggebeuren zelf in de hand.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Peter krijgt van de politie te horen dat zijn loft door Fashion is onderverhuurd. Het komt tot een ruzie met June. Niko vertelt Mieke dat hij een rallywagen heeft gekocht.
«
»
14:20 Wittekerke
De Wittekerkenaren zijn aangeslagen door de dood van Robin. Lotte verklaart aan Max dat de wagen die haar grote liefde heeft gedood, bewust naar hen toe kwam gereden.
«
»
15:35 Private Practice
Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Scott werd in elkaar geslagen en wordt op intensieve zorgen binnengebracht.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Een ordinaire caféruzie escaleert in een schietpartij. De dader vuurt meer dan dertig keer en raakt onder meer een hoogzwangere vrouw. Zij wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoofdinspecteurs Erik en Brigitte gaan naar de parking waar het lijk van een jonge 21-jarige vrouw werd aangetroffen, maar dan komt de ex-vriend van het meisje toe.
«
»
18:20 Lisa
Lisa werkt aan een campagne die haar voortdurend aan Jonas doet denken. Ondertussen hoort ze via Kamiel een verontrustend verhaal over Nathan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Iris maakt zich zorgen omdat Francesca spoorloos verdwenen is. Peter slaagt er niet in haar gerust te stellen. Véronique houdt een onbehaaglijk gevoel over aan de avond met Leon.
«
»
20:35 Blind Getrouwd De Jubilee
De koppels en ex-deelnemers duiken de nacht in en maken er één groot feest van. De camera?s gaan ook langs bij alle tortelduifjes en belanden zo ook bij kersvers samenwonend koppel Candice & Marijn.
«
»
21:45 Red Light
Er ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. Eindelijk wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Voor alle drie de vrouwen is het een strijd op leven en dood.
«
»
22:50 Chicago Fire
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich aan voor een training. Een nare klap op het hoofd bezorgt Casey helse pijnen.
«
»
23:45 Private Practice
Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Scott werd in elkaar geslagen en wordt op intensieve zorgen binnengebracht.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je er langer jong uit kan blijven zien.
«
»
05:30 Maya!
Maya geeft graag bevelen aan iedereen, aan Willy in het bijzonder. Maar wanneer het gaat over aanwijzingen geven aan de mieren, beseft ze dat het niet zo gemakkelijk is.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Lui is dol op aardbeienjam en proeft voortdurend. Dat is ontzettend vermoeiend en hij valt in slaap. Voor Klus is dat een kans om een frats uit te halen met Lui.
«
»
05:45 Kabouter Plop
De bel van de melkherberg doet het niet. Klus zou het probleem in geen tijd kunnen oplossen, maar hij heeft een ander idee.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers