TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
06:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
06:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
08:25 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
09:10 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
09:45 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
10:30 It's Aperotime - a Taste of History
Het begrip duurzaamheid is langzaam maar zeker in de cocktailwereld binnen gesijpeld. We hebben meer aandacht voor mens & milieu.
«
»
10:40 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
11:10 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
11:35 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
12:00 De dagschotel
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
12:10 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
12:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
13:00 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
13:40 Puur oosters
Toen Quyên nog een klein meisje was en in Vietnam woonde, maakte ze met de overschotjes uit haar vaders visnet vaak een vissoep klaar voor haar familie.
«
»
13:50 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
14:10 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
14:25 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
14:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
16:00 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
16:30 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
17:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
17:55 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
18:15 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
18:40 Toasted!
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
19:05 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
19:30 Panklaar
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
19:40 Wild van wild
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
20:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
21:05 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
21:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:25 Peppe's Pizza
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
22:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
23:25 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
23:45 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
00:30 De Wereld op je Bord
Vandaag serveren we een echte Noorse delicatesse in De wereld op je bord: handgedoken en huisgerookte Sint-Jacobsvruchten met pastinaakpuree en rode biet.
«
»
00:50 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
01:05 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
01:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
02:10 Tot op de graat
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
02:30 De Zoete Zonde
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
02:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
03:15 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
03:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:20 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:35 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
05:05 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
05:20 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers