TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Relic Hunter
Als haar vliegtuig dichtbij een klooster neerstort, vragen de Zusters Sydney het hoofd te zoeken van een non die eeuwen geleden onthoofd werd.
«
»
12:15 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op zoek naar de Pioneer's Bear Flag van Californië, die vernietigd zou zijn tijdens de strijd om de macht in de staat in 1846.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
14:15 Relic Hunter
Sydney en Nigel reizen naar Peru om te zoeken naar de beroemde rollen van alchemist Paracelsus, die in staat zou zijn om lood in goud te veranderen.
«
»
15:15 De familie Backeljau
Het is officieel: Antonio heeft een relatie met Janine. Franky en Sabrina zijn er erg aan toe. Toch probeert Franky op een vreedzame manier de inboedel met Janine te verdelen.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Vanessa heeft vandaag haar eerste echografie.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Wanneer Hammond ontslag neemt, is Jack O'Neill er zeker van dat er meer achterzit dan de generaal beweert.
«
»
17:15 Body Cam Cops
In het Amerikaanse Grand Rapids volgen we agenten die een gevaarlijke crimineel achternazitten. In Groot-Brittannië worden agenten verrast door een man met een samoeraizwaard.
«
»
18:15 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Robins eerste liefje Simon is in New York. Omdat ze destijds door hem gedumpt werd, is ze vastberaden te tonen hoe goed ze het redt zonder hem. Maar zodra Simon opdaagt, is ze compleet verloren.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De krant waarschuwt voor het gevaar van new age-sektes. Mensen die het niet meer zien zitten, zouden het slachtoffer worden van een op geld en macht beluste goeroe die zich in de buurt vestigde.
«
»
20:35 Get Carter
Maffiahulpje Jack Carter keert terug naar zijn geboorteplaats Seattle, waar hij ontdekt dat de dood van zijn broer geen ongeluk was. Hij neemt zich voor de moordenaars op te sporen en wraak te nemen.
«
»
22:30 The Selection USA
De kandidaten krijgen de opdracht om zich te verstoppen. Ze moeten zich voldoende camoufleren zodat ze niet opgemerkt worden door de instructeurs.
«
»
23:25 M*A*S*H
Een soldaat die binnenkort huiswaarts mag keren, wil trouwen met de moeder van zijn kind, een jonge Koreaanse. Hawkeye helpt hem uit de nood.
«
»
00:00 M*A*S*H
Henry moet terechtstaan wegens aantijgingen van Frank en Margaret. Hawkeye en Trapper worden onder huisarrest geplaatst zodat ze hem niet kunnen helpen.
«
»
00:30 Stargate SG-1
Wanneer Hammond ontslag neemt, is Jack O'Neill er zeker van dat er meer achterzit dan de generaal beweert.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers