TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Na een heerlijke nacht samen, is Paul ervan overtuigd dat Michelle haar reisplannen zal opbergen. Maar zij ziet dat anders. Franzi is opgelucht dat Tim slechts een lichte hersenschudding heeft.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Ghostbusters
New York wordt bedreigd door een plaag van gevaarlijke geesten. Vier heldhaftige dames slaan de handen in elkaar om de spoken een koekje van eigen deeg te geven.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
In het midden van een landelijk heliumtekort kopen Sheldon en Leonard via de zwarte markt de voorraad die ze nodig hebben. Penny en Bernadette downloaden een datingapp op Amy's telefoon.
«
»
16:40 Will & Grace
Grace is vastberaden om Mrs. Timmer te bewijzen dat ze stevig genoeg in haar schoenen staat om een alleenstaande moeder te zijn.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard, Penny en Bernadette ontdekken dat Amy een date heeft, verzinnen ze een plan om haar te bespioneren. Sheldon overtuigt Raj en Howard ervan om een vrouw voor hem te zoeken.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy proberen om als vrienden af te spreken en brengen Thanksgiving in het aquarium door. Howard stemt in om als vrijwilliger te werken in de soepkeuken met Bernadette, Rad en Emily.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam laat zich door David Copperfield inspireren om goochelaar te worden, vooral om indruk te maken op een meisje.
«
»
18:40 The Simpsons
Wanneer Denis Leary in een boze bui zijn gsm weggooit, grist Bart deze snel weg en amuseert hij zich met het opbellen van mensen en zich voor te doen als Denis.
«
»
19:05 The Simpsons
Bart ontmoet zijn dubbelganger Simon Woosterfield, de zoon van de rijkste familie van Springfield. De twee beslissen van plaats te verwisselen.
«
»
19:35 White Collar
Jack Franklin, een van Peters ex-collega's, zit in de problemen. Hij is op de vlucht voor de US Marshals, die hem ervan verdenken betrokken te zijn bij de dood van verschillende federale getuigen.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Het team haast zich naar een gender-revealfeestje dat dramatisch is geindigd en naar een vader en zijn zoon die vastzitten in een grot na een excursie speleologie.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Owen helpt T.K. om zich met zijn verleden te verzoenen en zich te focussen op de toekomst. Michelle ontdekt de waarheid over Iris.
«
»
22:20 9-1-1
Tijdens een van de warmste dagen van het jaar krijgt het team heel wat oproepen binnen.
«
»
23:15 White Collar
Jack Franklin, een van Peters ex-collega's, zit in de problemen. Hij is op de vlucht voor de US Marshals, die hem ervan verdenken betrokken te zijn bij de dood van verschillende federale getuigen.
«
»
00:05 Suits
Louis wordt overvallen op weg naar een etentje met een clint en Robert, maar durft hier niets van te zeggen. Robert wijst zijn clint vervolgens toe aan Samantha.
«
»
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers