TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:10 Jabaloe
Alle cowboys zijn in de wolken wanneer Polly Poodles in Bean Bacon City komt optreden. Bessy is jaloers. Waarom vinden de cowboys die Polly Poodles zoveel beter dan haar?
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft van oom Klos een goeie mop gehoord en vertelt het grapje aan zijn vriendjes. Maar Plop, Lui en Kwebbel lachen niet.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte. Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Wanneer Snotvlerk door een stam van gevleugelde vrouwen uit een storm wordt gered, denkt hij dat hij in Walhalla is, tot hij erachter komt dat hij op het menu staat.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Katja en Lisa hebben een goed gesprek met elkaar. Jonas ontdekt wat Gert gedaan heeft en neemt een beslissing.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
June is nog steeds op oorlogspad en maakt een geheimzinnige afspraak.
«
»
14:20 Wittekerke
Robin is nog slechts een schim van zichzelf sinds hij op zakenreis naar Rotterdam is geweest. Jasper is de enige die weet wat er ginder is gebeurd.
«
»
15:30 Private Practice
Sam treft zijn zus Corinne onder zware medicatie aan in de gevangenis. Hij brengt haar naar Sheldon voor hulp. Erica start in het geheim met haar kankerbehandeling.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
In de haven moeten de urgentieartsen een jongen evacueren die in het lege ruim van zijn vaders binnenschip is gevallen. De interventie verloopt moeizaam.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen trekken naar een mooie villa nadat buurtbewoners gemeld hebben dat een verdacht individu in de tuin rondloopt.
«
»
18:20 Lisa
Gert krijgt een strakke deadline om de interest terug te betalen. Lisa start haar eerste dag bij MarketPlace. Jonas treurt stiekem om het vertrek van Lisa. Suzanne wil Pilar opnieuw koppelen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Louise weegt het voorstel van Jelle af. Wanneer het idee tot bij Quinten komt, reageert die niet bijster enthousiast. Vanessa gaat opnieuw aan het werk.
«
»
20:35 De sterkste handen
Tien straffe stielmannen en -vrouwen worden door Natalia en Sergio Quisquater getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
21:45 Helden van de Kinderkliniek
De zorgverleners van het kinderziekenhuis ontfermen zich over de 6-jarige Louen. Hij is naar het UZA doorverwezen omdat hij al enkele dagen last heeft van braken en hoofdpijn.
«
»
22:50 Cordon
Idriss wordt in elkaar geslagen door Mike en zijn kompanen, maar dat maakt zijn voornemen om met Jokke het cordon te zuiveren enkel sterker.
«
»
00:05 Private Practice
Sam treft zijn zus Corinne onder zware medicatie aan in de gevangenis. Hij brengt haar naar Sheldon voor hulp. Erica start in het geheim met haar kankerbehandeling.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je er voor kan zorgen dat je tijdens het eten geen rare geluidjes maakt.
«
»
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers